Cube.png Cannondale.png Koga Flyer.png
Het team van Roger Wijnen sportief fietsen heet u van harte welkom

02

Het team van Roger Wijnen sportief fietsen heeft één ding gemeen: zij hebben allemaal een grote passie voor sportieve fietsen en fietsactiviteiten en dat merk je meteen als je bij ons naar binnen stapt. Onze winkel telt maar liefst twee etages vol mtb's, racefietsen, trekkingfietsen, superlichte tour- en sportfietsen, hybrides, elektrische fietsen en urban-bikes, maar ook op het gebied van kleding en accessoires hebben wij de mooiste en meest geavanceerde kwaliteitsspullen voor u in huis gehaald.

Uiteraard ontbreekt ook een technische afdeling niet: onze goed opgeleide, betrokken mecaniciens hebben ieder hun eigen specialiteit.

Onze passie voor fietsen, delen wij graag met je!

 
Roger Wijnen "gepassioneerd eigenaar"

01Roger Wijnen, geboren op 4 april 1972. Ik ben opgegroeid tussen de fietsen in de tweewielerzaak van mijn ouders. Het is dan ook niet zo gek dat mijn hele leven al in het teken van fietsen staat!
Na de benodigde opleidingen en het opdoen van ervaringen bij andere fietsbedrijven ben ik in januari 2000 mijn eigen tweewielerbedrijf gestart. Eerst onder de wimpel van de
Profile formule, maar al gauw bleek dat mijn passie voor fietsen verder ging dan het verkopen en onderhouden van alledaagse fietsen.  Het besluit was dan ook snel genomen en de plannen voor een nieuwe moderne tweewieler-speciaalzaak met een sportief èn exclusief karakter werden gemaakt. Ruim één jaar later was de Roger Wijnen sportief fietsen  formulegeboren en op 16 april 2009 de opening van onze nieuwe winkel een feit! 

Met gepaste trots nodig ik u dan ook graag uit voor een vrijblijvend bezoek aan onze winkel.

 
Monica Wijnen

Monica Wijnen, vanaf 2000 run ik samen met Roger onze tweewieler speciaalzaak. In het begin een algemene fietsenwinkel met één medewerker. De afgelopen jaren heeft onze zaak een behoorlijke sportieve groei doorgemaakt waarbij het niveau de nodige treden omhoog is gegaan en het team is uitgegroeid naar acht medewerkers met ieder hun eigen specialisme. De afgelopen jaren zijn mijn werkzaamheden verschoven van verkoop naar backoffice werkzaamheden zoals o.a. logistiek en administratie.

 
Maichel Lemmens "Mtb & Fully specialist"

01

Maichel Lemmens, Mikey, een biker in hart en nieren. Eind jaren 80 gebeurde het: Toen ik 15 werd kreeg ik mijn eerste mountainbike, een old-school MTB met starre vork, ik was meteen verliefd. Na mijn 1ste plaats bij de funklasse van de XC-worldcup in Landgraaf 1992, de 3e plaats op het NK en de 1ste plaats in het Shimano klassement van 1993 ontwikkelde ik me verder in Downhill, Dual en Trial. Ik startte mijn eigen bedrijf in 2008 met het geven van workshops en skills trainingen, Mikey's Bike Adventures. In 2009 ben ik gaan werken bij Roger Wijnen sportief fietsen waar ik de verkoop en onderhoud van moutainbikes voor mijn rekening neem.

 

 
Tom Smeets "race specialist"

 01

Tom Smeets, ik werk sinds februari 2017 bij Roger Wijnen sportief fietsen.

 
Bart Smeets "E-bike specialist"

Bart Smeets, vanaf het eerste uur ben ik werkzaam bij Monica & Roger. De afgelopen jaren is er heel veel veranderd in fietsenland. De komst van de elektrische fiets (E-bike) heeft voor een ware revolutie gezorgd, waarvan het einde nog lang niet in zicht is. De afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in elektrische fietsen en met name fietsen met een middenmotor. Binnen het team van Roger Wijnen sportief fietsen ben ik verantwoordelijk voor het rijklaar maken en de service en onderhoud van elektrische fietsen. Zelf ben ik een grote fan van het Zwitserse merk Flyer "de beste E-bike ever"  Het is dan ook vanzelfsprekend dat ik zelf op een Flyer rij!

 
Werner Scholtes "verkoop fietsen en accessoires"

Werner Scholtes, geboren op 15 augustus 1975. Het nieuwste lid van het Roger Wijnen sportief fietsen team. De liefde voor de wielersport is er met de paplepel ingegoten. Als klein jongetje zat ik elke zondag in de volgbus van de wielervereniging waar mijn vader destijds fietste en tevens de oprichter van was. Samen met mijn vader bezocht ik ook vele koersen en in het voorjaar en in de zomer zaten we uren aan de buis gekluisterd en misten we geen minuut van de voorjaarsklassiekers en de grote rondes. Zelf ben ik uiteraard ook een zeer actief fietser. In de zomer spendeer ik veel tijd op mijn grote liefde de racefiets en in de winter houd ik mijn conditie op peil op de mountainbike. Alles samen goed voor meer dan 10.000 kilometer per jaar in de afgelopen jaren. Op de zondagochtenden rijd ik steevast met mijn fietskameraden van TWC Maaslandster Zuid-Limburg. Van deze vereniging (met meer dan 300 leden) ben ik bovendien bestuurslid en bekleed ik de functie van Algemeen Secretaris. Er gaat dus geen dag voorbij zonder dat ik (direct of indirect) bezig ben met de fietssport in de meest brede zin van het woord. Mijn grootste uitdaging in mijn werk bij Roger Wijnen sportief fietsen is om mijn passie, enthousiasme en kennis voor/van het fietsen over te brengen en zodoende te komen tot een goed advies dat onze klanten helpt om tot een weloverwogen (fiets)keuze te komen. Heel graag tot ziens in onze showroom!

 
Ron Bervoets "allround service"

Ron Bervoets, ik werk niet vanaf het eerste uur bij Roger maar wel vrij snel daarna als parttime medewerker. Gezien mijn passie voor techniek en Volvo auto's ben ik werkzaam bij Volvo Zweden. Als gediplomeerde fietstechnicus en mijn jarenlange ervaring in de fietsenbranche ben ik multifunctioneel inzetbaar in de werkplaats. Hierbij hebben racefietsen mijn voorkeur, dit vanwege de fijne afsteltechniek en de nauwkeurigheid in mijn werken.

 
Math Nijsten "voorraad & logistiek"

01Math Nijsten, een rasechte wielerfanaat. Hij is in het verleden veel op pad geweest met diverse amateurs en profwielrenners. Ook zelf zat hij graag op de fiets. Vanaf "Omloop het Volk", tegenwoordig "Omloop het Nieuwsblad" tot aan de Wereldkampioenschappen volgt Math de "koers". Als hij dan in zijn favoriete ligstoel de koers volgt, wordt hij het liefst niet gestoord. Maar..... wel "noa de Belsj", anders zet hij nog liever de tv uit. In zijn vrije tijd stapt Math graag zelf op zijn elektrische fiets om samen met zijn vrouw een rondje te fietsen en uiteraard een of meerdere terrasjes te pikken. Op zijn elektrische fiets maakt Math flink snelheid en dan
waant hij zich weer even op de derney, snelheid makend voor Jan Raas.
Behalve het wielrennen heeft Math nog een andere passie en wel: Vastelaovend. Hierbij is hij zeer nauw betrokken, waarbij hij zich voornamelijk inzet voor de jeugd. Math is altijd met 1001 zaken bezig en hij kan dan ook met zijn jarenlange ervaring op allerlei gebied overal meepraten. Daarom is hij dan ook een zeer waardevolle aanvulling op ons team.