Roger Wijnen Service die staat!

Dit verhaal begint pas als je begint te fietsen. Al is dat het moment waarop wij vinden dat je net niet meer over je fiets zou moeten nadenken.
Een goede fiets is als een maatpak dat nergens knelt, te kort of te lang is, je zet je voeten op de pedalen en je fietst. Fietser en fiets zijn een eenheid. Alleen zò fiets je zonder last te krijgen van knieën, zadelpijn, tintelende vingertoppen, etc.


Een fiets dient bij jou te passen

Om zeker te zijn of je de fiets hebt uitgezocht die bij je past, mag je bij Roger Wijnen sportief fietsen altijd eerst een proefrit maken. Pas wanneer je begint te fietsen, merk je wat prettig is en wat niet prettig is. Trouwens, onze showroom telt maar liefst 600 m2 waar je op je gemak alle fietsen vooraf kunt zien en voelen en met elkaar vergelijken.

                 


100 % Servicegericht

Daarom haal je de fiets die je via onze webshop bestelt altijd af bij onze winkel. Om de laatste puntjes op de i te zetten, de fiets goed af te stellen en te zorgen dat je onder het fietsen niet voor nare verrassingen komt te staan.

Vanzelfsprekend

Daarom ook, zowel in onze webshop als in onze winkel, geen kleine lettertjes vol bijkomende kosten  maar heldere prijzen. En wij selecteren alleen de beste en meest geavanceerde merken, zodat je over een aantal jaren kunt zeggen dat je een fijne fiets gehad hebt. En dat je uiteraard weer bij onze zaak terugkomt voor weer een volledig tevreden aankoop.