• TESTFIETS RESERVEREN KLIK HIER!

    Ebike testen actiebanner

De nieuwe eMTB-modus voor de Bosch Performance Line CX

22/12/2017

De eMTB-modus vervangt de eerdere Sport-modus bij eMountainbikes van de Performance Line CX en zit tussen de rijmodussen Tour en Turbo in. Met een maximaal draaimoment tot 75 Nm versterkt de motor de eigen krachtinspanning van de rijder dynamisch tussen 120 % en 300 %.

 

Afhankelijk van de pedaaldruk past de progressieve motorondersteuning zich automatisch aan de individuele rijwijze aan. Zonder overschakeling van de rijstand ondersteunt de motor zelfs bij een lage trapfrequentie reeds optimale prestaties. Het beklimmen van steile hellingen verloopt probleemloos, de prestaties in bergen zijn duidelijk beter. Dit zorgt voor een natuurlijk rijgevoel en maximale performance op de trail.

 

Klik HIER voor een demonstratie video

(link opent in een apart venster)

csm_NL_Bosch_eMTB_FC_2612631c64