• TESTFIETS RESERVEREN KLIK HIER!

    Ebike testen actiebanner

Nieuwsbrief December 2017

22/12/2017

Geachte klant,

 

U ontvangt deze mail omdat u geregistreerd bent in het mailadressenbestand voor onze periodieke nieuwsbrief. Wij zullen u een aantal keer per jaar informeren over leuke acties, mooie aanbiedingen, belangrijke nieuwsberichten en algemene informatie over onze winkel.

Nieuwe website

Sinds woensdag 20 december is onze geheel vernieuwde website http://www.sportieffietsen.nl/ in de lucht. Op deze uitgebreide site leest u alles over onze winkel, onze producten, onze diensten en is het tevens mogelijk om testfietsen te reserveren. Om te vieren dat wij een nieuwe site hebben, verloten wij een Cube Acid mountainbike t.w.v. € 999,-. Aangezien u reeds ingeschreven bent voor deze nieuwsbrief, dingt u automatisch mee naar deze fantastische prijs. De winnaar wordt op donderdag 1 maart 2018 bekend gemaakt op onze site en via onze officiële Facebook pagina.

 

Tweewielerwinkel van het jaar 2018

Onze winkel is genomineerd om Tweewielerwinkel van het jaar 2018 te worden. De genomineerden met de meeste en hoogst scorende publieksstemmen worden uitgeroepen tot winnaars. De 12 provinciewinnaars zullen bezocht en gescreend worden door een vakjury. Deze vakjury bepaalt uiteindelijk welke winkel zich gedurende één jaar Tweewielerwinkel van het jaar 2018 mag noemen. Wij zouden het enorm op prijs stellen wanneer wij uw stem zouden krijgen. In de verwezenlijking van onze droom telt namelijk iedere stem. U kunt uw stem tot zondag 24 december aanstaande eenvoudig uitbrengen via deze LINK.

 

Het Sportief Fietsen team wenst u fijne feestdagen

Tenslotte willen wij van deze gelegenheid gebruik maken om u en uw familie fijne feestdagen en een goed begin van 2018 te wensen. U kunt tot en met zaterdag 23 december bij ons terecht voor uw last-minute kerstcadeaus.  Wij hopen u ook in het nieuwe jaar weer in onze winkel te mogen begroeten.

RWSF nieuwjaarsgroet 2018