• TESTFIETS RESERVEREN KLIK HIER!

    Ebike testen actiebanner

Nieuwsbrief December 2017

22/12/2017

Geachte klant,

 

U ontvangt deze mail omdat u geregistreerd bent in het mailadressenbestand voor onze periodieke nieuwsbrief. Wij zullen u een aantal keer per jaar informeren over leuke acties, mooie aanbiedingen, belangrijke nieuwsberichten en algemene informatie over onze winkel.

Nieuwe website

Sinds woensdag 20 december is onze geheel vernieuwde website http://www.sportieffietsen.nl/ in de lucht. Op deze uitgebreide site leest u alles over onze winkel, onze producten, onze diensten en is het tevens mogelijk om testfietsen te reserveren. Om te vieren dat wij een nieuwe site hebben, verloten wij een Cube Acid mountainbike t.w.v. € 999,-. Aangezien u reeds ingeschreven bent voor deze nieuwsbrief, dingt u automatisch mee naar deze fantastische prijs. De winnaar wordt op donderdag 1 maart 2018 bekend gemaakt op onze site en via onze officiële Facebook pagina.

 

Tweewielerwinkel van het jaar 2018

Onze winkel is genomineerd om Tweewielerwinkel van het jaar 2018 te worden. De genomineerden met de meeste en hoogst scorende publieksstemmen worden uitgeroepen tot winnaars. De 12 provinciewinnaars zullen bezocht en gescreend worden door een vakjury. Deze vakjury bepaalt uiteindelijk welke winkel zich gedurende één jaar Tweewielerwinkel van het jaar 2018 mag noemen. Wij zouden het enorm op prijs stellen wanneer wij uw stem zouden krijgen. In de verwezenlijking van onze droom telt namelijk iedere stem. U kunt uw stem tot zondag 24 december aanstaande eenvoudig uitbrengen via deze LINK.

 

Het Sportief Fietsen team wenst u fijne feestdagen

Tenslotte willen wij van deze gelegenheid gebruik maken om u en uw familie fijne feestdagen en een goed begin van 2018 te wensen. U kunt tot en met zaterdag 23 december bij ons terecht voor uw last-minute kerstcadeaus.  Wij hopen u ook in het nieuwe jaar weer in onze winkel te mogen begroeten.

RWSF nieuwjaarsgroet 2018

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN EN WERKWIJZE TIJDENS LOCKDOWN

Beste klant, ondanks de lockdown verlening die is aangekondigd op dinsdag 12 januari jongstleden, is ons team u graag van dienst. Tijdens deze periode zijn onze openingstijden en werkwijze aangepast. lees onderstaand voor de actuele informatie!

 

VERKOOPAFDELING bel of mail ons gerust!

Beste klant,

Tijden de lockdown bent u, enkel op afspraak, van harte welkom in onze showroom. Gezien de enorme drukte werken wij in tijdslots van 30 minuten en ontvangen wij maximaal 2 personen per afspraak. Op deze manier proberen wij de wachttijd op een afspraak zo veel als mogelijk te reduceren. Wij rekenen op uw begrip! Een afspraak plant u telefonisch of u stuurt ons een email met uw contactgegevens en wij nemen contact met u op!

Afspraak maken bel, 046-4742966 en kies in het menu één van de onderstaande opties

  • Serviceafdeling, kies optie 1
  • Verkoopafdeling, kies optie 2

Of stuur een email naar,  info@sportieffietsen.nl

 

INFORMATIE / VRAGEN VERKOOPAFDELING

  • Per telefoon: 046-4742966 waarna u kiest voor optie 2 
  • Per email: info@sportieffietsen.nvermeld hierin altijd uw telefoonnummer!

Telefonisch bereikbaar van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

 

SERVICEAFDELING bel of mail ons gerust!

Ten tijden van de lockdown blijft onze serviceafdeling geopend. Hierbij willen wij wel opmerken dat wij tijdens deze periode UITSLUITEND werken op afspraak! Het ophalen en bezorgen van uw fiets verzorgen wij graag voor u!  Klik HIER voor meer informatie.
 

AFSPRAAK MAKEN SERVICEAFDELING

  • Per telefoon: 046-4742966 (vanaf 10.00 uur) waarna u kiest voor optie 1 
  • Per email: info@sportieffietsen.nl   vermeld hierin altijd uw telefoonnummer!
Openingstijden serviceafdeling  
Maandag gesloten  
Dinsdag 09.00 - 18.00 telefonisch bereikbaar van 10.00 - 16.00 
Woensdag 09.00 - 18.00 telefonisch bereikbaar van 10.00 - 16.00
Donderdag 09.00 - 18.00 telefonisch bereikbaar van 10.00 - 16.00 
Vrijdag 09.00 - 18.00 telefonisch bereikbaar van 10.00 - 16.00 
Zaterdag 09.00 - 16.00 telefonisch bereikbaar van 10.00 - 16.00 

Sluiten