• TESTFIETS RESERVEREN KLIK HIER!

    Ebike testen actiebanner
  • Het juiste advies!Werner en Roger helpen u graag verder!

  • FLYER E-bikesDe nieuwst generatie Flyer e-bikes, nu in onze showroom!Modellen

  • STROMER 45km BikesOvertuig jezelf en maak vrijblijvend een proefrit! Modellen

  • KOGA E-bikesKoga, met de hand gebouwde perfectie uit Heereveen Modellen

  • Riese & Müller E-bikesDe meest vooruitstrevende en hoogwaardige e-bike!

  • Cannondale E-bikesDe comfortabele en lichtlopende e-bike!

Heldenrol voor Flyer Upstreet 5 bij D&I Awards

01/02/2018

Met de Upstreet 5 wist Flyer te vakjury te overtuigen met het tot in detail uitgedachte totaalconcept, dat zich richt op veiligheid en comfort. De Flyer Upstreet 5 is echte alledaagse held. De Zwitserse E-bike onderscheidt zich door zijn talrijke innovaties. Het volledig op veiligheid en comfort gerichte totaalpakket verdient alle lof van de testers. Naast het hoogwaardige frame, de comfortabele zitpositie en de krachtige Panasonic aandrijving steken de voordelen van de Flyer Intelligent Technologie (FIT) boven het maaiveld uit.

 

SAMENSPEL OPTIMALISEREN
FIT is een technologie, die door Flyer in eigen huis ontwikkeld is en alle belangrijke fietscomponenten zodanig koppelt dat het onderlinge samenspel geoptimaliseerd wordt. De digitalisering van FIT vergroot de gebruiksvriendelijkheid en biedt nieuwe functies, zoals de aansluiting van de smartphone via Bluetooth. Zo maakt FIT op de Upstreet 5 onder andere volautomatisch schakelen mogelijk in combinatie met persoonlijk actieradius management, navigatie via de app en controle van de hartslag tijdens het fietsen. De jury was ook te spreken over de hoogwaardige afmontage.

 

NEGEN CATEGORIEËN
De Design & Innovation Awards worden sinds 2013 uitgereikt en zijn inmiddels uitgegroeid tot een prestigieuze vakprijs in Duitsland. De onderscheidingen worden toegekend in negen categorieën: Componenten (offroad), Componenten (Road), E-MTB, Equipment (offroad), Equipment (road), MTB’s, Racefietsen, Toerisme en Urban. Per categorie worden meerdere awards uitgereikt.

 

flyer-upstreet5-7-20-fit-design-innovation-award-2018-1280x853-600x400