• TESTFIETS RESERVEREN KLIK HIER!

    Ebike testen actiebanner

Stromer ST3 Launch Editie

28/08/2018

De Stromer ST3 staat garant voor een unieke wegligging. Fiets stil, soepel en behendig langs al je medeweggebruikers. En dit is nog maar het begin van het plezier dat je ervaart van je Stromer ST3. Wat is het geheim van de Stromer ST3? Een van de  geheimen van de Stromer ST3 ’s kracht zit hem in de vernieuwde SYNO Drive II REA Hub. Power van maar liefst  820W en 44Nm Torque.  En dat merk je!

De motor is niet alleen enorm efficiënt, maar slaat de energie die vrijkomt bij het remmen weer op in de accu.  De grootste  accu heeft een actieradius van 180 kilometer. Samengevat met de Stromer ST3 zal je niet bezweet of uitgeput op werk aankomen tenzij je dat zelf wilt.  

 

De Stromer ST3 launch editie zal worden geleverd met een stijlvol Brooks zadel.  De ST3 komt op de markt in de herfst van 2018 in de kleur Premium Deep Green, voor een classy look geven. De standaard versies, zwart en wit, van de Stromer ST3 zijn vanaf begin 2019 leverbaar.

 

De prijs van de  launch editie is  € 7650,-  (inclusief accu BQ983).

Stromer_st3_Front_G_S_020518_02-cropped