• TESTFIETS RESERVEREN KLIK HIER!

    Ebike testen actiebanner

Cube Attain GTC Pro: dé betaalbare carbonracer van Cube

14/11/2018

Fietssport wilde graag het instapmodel carbonracer testen om een beeld te kunnen vormen van de verschillen met de aluminium fietsen in dezelfde prijsklasse. Daar hebben ze een mooi artikel over geschreven op hun website. Om u alvast een beeld te geven hebben we hieronder een paar quotes genoteerd uit het artikel.

 

"Deze carbonfiets is met 8,26 kilo voor maat 53 één van de lichtere in het testgezelschap. Bovendien zorgt dit materiaal voor meer flex in de zitbuis, wat de trillingen in het zadel afvlakt." 

 

"Het maakt de Cube tot een alleskunner. Behoorlijk comfortabel enerzijds, maar ook stijf en licht genoeg voor klimwerk en om vlot te accelereren. Hiermee sluit ik net zo makkelijk aan bij snelste groep van mijn fietsclub als bij de gezellige, wat gezapiger toergroep." 

 

De cube Attain GTC PRo is verkrijgbaar voor slechts € 1499,-.

 

Lees het hele artikel op de website van het fietsmagazine. 

Attain GTC Pro Iridium n Flashyellow