• TESTFIETS RESERVEREN KLIK HIER!

    Ebike testen actiebanner

Stromer ST2 Sport wint speedpedelectest Fietsersbond

13/12/2018

Officieel valt een speedpedelec onder de bromfietsen en de maximale wettelijke snelheid van een bromfiets is 45 kilometer per uur. De ondersteuning van de speedpedelec stopt dan ook rond de 45 kilometer per uur. Om die snelheid te bereiken heb je ongeveer 700 watt aan vermogen van je benen en motor nodig. Wil je een speedpedelec waarmee je makkelijk die snelheid haalt, om bijvoorbeeld goed mee te rijden met de auto’s, dan heb je dus een sterke motor nodig. Want de regel is dat de speedpedelec op de rijbaan moet rijden en niet op het fietspad.


In de test waren alleen de Klever en Stromers krachtig genoeg om makkelijk 45 kilometer per uur te fietsen. De middenmotoren leveren maximaal 350 watt. Daarmee moet je al behoorlijk meetrappen om 40 kilometer per uur te halen. In de test hebben we gevraagd welke snelheid de testers halen als ze zelf lekker doortrappen in de hoogste ondersteuning.

 

Klik HIER voor alle testresultaten.

stromer-st2s-lifestyle-5000

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN EN WERKWIJZE TIJDENS LOCKDOWN

Beste klant, ondanks de lockdown verlening die is aangekondigd op dinsdag 12 januari jongstleden, is ons team u graag van dienst. Tijdens deze periode zijn onze openingstijden en werkwijze aangepast. lees onderstaand voor de actuele informatie!

 

VERKOOPAFDELING bel of mail ons gerust!

Beste klant,

Tijden de lockdown bent u, enkel op afspraak, van harte welkom in onze showroom. Gezien de enorme drukte werken wij in tijdslots van 30 minuten en ontvangen wij maximaal 2 personen per afspraak. Op deze manier proberen wij de wachttijd op een afspraak zo veel als mogelijk te reduceren. Wij rekenen op uw begrip! Een afspraak plant u telefonisch of u stuurt ons een email met uw contactgegevens en wij nemen contact met u op!

Afspraak maken bel, 046-4742966 en kies in het menu één van de onderstaande opties

  • Serviceafdeling, kies optie 1
  • Verkoopafdeling, kies optie 2

Of stuur een email naar,  info@sportieffietsen.nl

 

INFORMATIE / VRAGEN VERKOOPAFDELING

  • Per telefoon: 046-4742966 waarna u kiest voor optie 2 
  • Per email: info@sportieffietsen.nvermeld hierin altijd uw telefoonnummer!

Telefonisch bereikbaar van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

 

SERVICEAFDELING bel of mail ons gerust!

Ten tijden van de lockdown blijft onze serviceafdeling geopend. Hierbij willen wij wel opmerken dat wij tijdens deze periode UITSLUITEND werken op afspraak! Het ophalen en bezorgen van uw fiets verzorgen wij graag voor u!  Klik HIER voor meer informatie.
 

AFSPRAAK MAKEN SERVICEAFDELING

  • Per telefoon: 046-4742966 (vanaf 10.00 uur) waarna u kiest voor optie 1 
  • Per email: info@sportieffietsen.nl   vermeld hierin altijd uw telefoonnummer!
Openingstijden serviceafdeling  
Maandag gesloten  
Dinsdag 09.00 - 18.00 telefonisch bereikbaar van 10.00 - 16.00 
Woensdag 09.00 - 18.00 telefonisch bereikbaar van 10.00 - 16.00
Donderdag 09.00 - 18.00 telefonisch bereikbaar van 10.00 - 16.00 
Vrijdag 09.00 - 18.00 telefonisch bereikbaar van 10.00 - 16.00 
Zaterdag 09.00 - 16.00 telefonisch bereikbaar van 10.00 - 16.00 

Sluiten