• TESTFIETS RESERVEREN KLIK HIER!

    Ebike testen actiebanner

KIOX: de nieuwe telg in de Bosch familie

14/12/2018

Het kleine, krasbestendige kleurendisplay wordt aangestuurd door de aparte bedieningsunit met voelbare drukpunten en levert rijgegevens over snelheid, eigen prestaties, hartslag, acculading en nog veel meer. Met de Kiox heeft u zicht op essentiële informatie - en dankzij de aparte Remote Compact heeft u het stuur en het terrein onder controle.

 

Met een optionele borstband die via Bluetooth is verbonden, zijn KIOX-gebruikers altijd op de hoogte van hun hartslag op dat moment en kunnen zij optimaal trainen. De Bluetooth Low Energy-interface biedt ook de mogelijkheid om software updates zonder kabelverbinding naar uw boordcomputer te downloaden. Andere connectivityfuncties volgen.

 

Bezoek de website van Bosch voor meer informatie betreffende dit nieuwe systeem. Onder andere een aantal modellen uit de Cube e-MTB serie zijn voorzien van KIOX. Bezoek onze showroom voor meer informatie en / of voor een gratis en vrijblijvende proefrit op een KIOX e-MTB.

 

Bosch-Kiox_full-color-e-bike-cycling-computer_01

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN EN WERKWIJZE TIJDENS LOCKDOWN

Beste klant, ondanks de lockdown verlening die is aangekondigd op dinsdag 12 januari jongstleden, is ons team u graag van dienst. Tijdens deze periode zijn onze openingstijden en werkwijze aangepast. lees onderstaand voor de actuele informatie!

 

VERKOOPAFDELING bel of mail ons gerust!

Beste klant,

Tijden de lockdown bent u, enkel op afspraak, van harte welkom in onze showroom. Gezien de enorme drukte werken wij in tijdslots van 30 minuten en ontvangen wij maximaal 2 personen per afspraak. Op deze manier proberen wij de wachttijd op een afspraak zo veel als mogelijk te reduceren. Wij rekenen op uw begrip! Een afspraak plant u telefonisch of u stuurt ons een email met uw contactgegevens en wij nemen contact met u op!

Afspraak maken bel, 046-4742966 en kies in het menu één van de onderstaande opties

  • Serviceafdeling, kies optie 1
  • Verkoopafdeling, kies optie 2

Of stuur een email naar,  info@sportieffietsen.nl

 

INFORMATIE / VRAGEN VERKOOPAFDELING

  • Per telefoon: 046-4742966 waarna u kiest voor optie 2 
  • Per email: info@sportieffietsen.nvermeld hierin altijd uw telefoonnummer!

Telefonisch bereikbaar van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

 

SERVICEAFDELING bel of mail ons gerust!

Ten tijden van de lockdown blijft onze serviceafdeling geopend. Hierbij willen wij wel opmerken dat wij tijdens deze periode UITSLUITEND werken op afspraak! Het ophalen en bezorgen van uw fiets verzorgen wij graag voor u!  Klik HIER voor meer informatie.
 

AFSPRAAK MAKEN SERVICEAFDELING

  • Per telefoon: 046-4742966 (vanaf 10.00 uur) waarna u kiest voor optie 1 
  • Per email: info@sportieffietsen.nl   vermeld hierin altijd uw telefoonnummer!
Openingstijden serviceafdeling  
Maandag gesloten  
Dinsdag 09.00 - 18.00 telefonisch bereikbaar van 10.00 - 16.00 
Woensdag 09.00 - 18.00 telefonisch bereikbaar van 10.00 - 16.00
Donderdag 09.00 - 18.00 telefonisch bereikbaar van 10.00 - 16.00 
Vrijdag 09.00 - 18.00 telefonisch bereikbaar van 10.00 - 16.00 
Zaterdag 09.00 - 16.00 telefonisch bereikbaar van 10.00 - 16.00 

Sluiten