• TESTFIETS RESERVEREN KLIK HIER!

    Ebike testen actiebanner

KIOX: de nieuwe telg in de Bosch familie

14/12/2018

Het kleine, krasbestendige kleurendisplay wordt aangestuurd door de aparte bedieningsunit met voelbare drukpunten en levert rijgegevens over snelheid, eigen prestaties, hartslag, acculading en nog veel meer. Met de Kiox heeft u zicht op essentiële informatie - en dankzij de aparte Remote Compact heeft u het stuur en het terrein onder controle.

 

Met een optionele borstband die via Bluetooth is verbonden, zijn KIOX-gebruikers altijd op de hoogte van hun hartslag op dat moment en kunnen zij optimaal trainen. De Bluetooth Low Energy-interface biedt ook de mogelijkheid om software updates zonder kabelverbinding naar uw boordcomputer te downloaden. Andere connectivityfuncties volgen.

 

Bezoek de website van Bosch voor meer informatie betreffende dit nieuwe systeem. Onder andere een aantal modellen uit de Cube e-MTB serie zijn voorzien van KIOX. Bezoek onze showroom voor meer informatie en / of voor een gratis en vrijblijvende proefrit op een KIOX e-MTB.

 

Bosch-Kiox_full-color-e-bike-cycling-computer_01