• TESTFIETS RESERVEREN KLIK HIER!

    Ebike testen actiebanner

Review: Cube Agree Hybrid C:62 SL Disc e-bike

22/01/2019

Ondertussen hebben we op al redelijk wat verschillende race e-bikes gereden en afgelopen tijd was het de beurt aan de Cube Agree Hybrid C:62. Nu zullen de criticasters direct zeggen dat zo’n fiets niet voor een wielrenner is, maar daar ben ik het niet helemaal mee eens. Daarover lees je later meer. Eerst maar eens iets over de fiets.

 

Bij Cube heb je keus uit drie uitvoeringen van de Agree Hybrid C:62. Wij kregen de middelste van de drie, de SL Disc met de kleurnaam White’N’Black. Het frame is gemaakt van het C:62 carbon en qua geometrie kun je zeggen dat het een comfort racer is. De maatvoering komt niet exact overeen met de Agree racefiets maar zit daar in de buurt. De testversie die wij kregen was nog een soort prototype waardoor sommige onderdelen anders waren dan de uiteindelijke versie, helemaal onderaan staat de lijst met de huidige configuratie....

 

Klik HIER om het hele artikel te lezen.

Cube-Agree-Hybrid-C62-SL-14