• TESTFIETS RESERVEREN KLIK HIER!

    Ebike testen actiebanner

Review: Cube Agree Hybrid C:62 SL Disc e-bike

22/01/2019

Ondertussen hebben we op al redelijk wat verschillende race e-bikes gereden en afgelopen tijd was het de beurt aan de Cube Agree Hybrid C:62. Nu zullen de criticasters direct zeggen dat zo’n fiets niet voor een wielrenner is, maar daar ben ik het niet helemaal mee eens. Daarover lees je later meer. Eerst maar eens iets over de fiets.

 

Bij Cube heb je keus uit drie uitvoeringen van de Agree Hybrid C:62. Wij kregen de middelste van de drie, de SL Disc met de kleurnaam White’N’Black. Het frame is gemaakt van het C:62 carbon en qua geometrie kun je zeggen dat het een comfort racer is. De maatvoering komt niet exact overeen met de Agree racefiets maar zit daar in de buurt. De testversie die wij kregen was nog een soort prototype waardoor sommige onderdelen anders waren dan de uiteindelijke versie, helemaal onderaan staat de lijst met de huidige configuratie....

 

Klik HIER om het hele artikel te lezen.

Cube-Agree-Hybrid-C62-SL-14

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN EN WERKWIJZE TIJDENS LOCKDOWN

Beste klant, ondanks de lockdown verlening die is aangekondigd op dinsdag 12 januari jongstleden, is ons team u graag van dienst. Tijdens deze periode zijn onze openingstijden en werkwijze aangepast. lees onderstaand voor de actuele informatie!

 

VERKOOPAFDELING bel of mail ons gerust!

Beste klant,

Tijden de lockdown bent u, enkel op afspraak, van harte welkom in onze showroom. Gezien de enorme drukte werken wij in tijdslots van 30 minuten en ontvangen wij maximaal 2 personen per afspraak. Op deze manier proberen wij de wachttijd op een afspraak zo veel als mogelijk te reduceren. Wij rekenen op uw begrip! Een afspraak plant u telefonisch of u stuurt ons een email met uw contactgegevens en wij nemen contact met u op!

Afspraak maken bel, 046-4742966 en kies in het menu één van de onderstaande opties

  • Serviceafdeling, kies optie 1
  • Verkoopafdeling, kies optie 2

Of stuur een email naar,  info@sportieffietsen.nl

 

INFORMATIE / VRAGEN VERKOOPAFDELING

  • Per telefoon: 046-4742966 waarna u kiest voor optie 2 
  • Per email: info@sportieffietsen.nvermeld hierin altijd uw telefoonnummer!

Telefonisch bereikbaar van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

 

SERVICEAFDELING bel of mail ons gerust!

Ten tijden van de lockdown blijft onze serviceafdeling geopend. Hierbij willen wij wel opmerken dat wij tijdens deze periode UITSLUITEND werken op afspraak! Het ophalen en bezorgen van uw fiets verzorgen wij graag voor u!  Klik HIER voor meer informatie.
 

AFSPRAAK MAKEN SERVICEAFDELING

  • Per telefoon: 046-4742966 (vanaf 10.00 uur) waarna u kiest voor optie 1 
  • Per email: info@sportieffietsen.nl   vermeld hierin altijd uw telefoonnummer!
Openingstijden serviceafdeling  
Maandag gesloten  
Dinsdag 09.00 - 18.00 telefonisch bereikbaar van 10.00 - 16.00 
Woensdag 09.00 - 18.00 telefonisch bereikbaar van 10.00 - 16.00
Donderdag 09.00 - 18.00 telefonisch bereikbaar van 10.00 - 16.00 
Vrijdag 09.00 - 18.00 telefonisch bereikbaar van 10.00 - 16.00 
Zaterdag 09.00 - 16.00 telefonisch bereikbaar van 10.00 - 16.00 

Sluiten