• TESTFIETS RESERVEREN KLIK HIER!

    Ebike testen actiebanner

Nieuw in ons assortiment, Kalkhoff e-bikes

25/11/2021

 

KALKHOFF E-BIKES

Met trots delen wij u mede dat wij voor seizoen 2022 het kwalitatief hoogwaardige en innovatieve merk Kalkhoff aan onze e-bike collectie hebben toegevoegd. De eerste modellen uit de 2022 collectie zijn reeds in onze showroom te bewonderen.

Klik hier voor de Kalkhoff collectie

 

KALKHOFF: AL MEER DAN 100 JAAR MADE IN GERMANY

Al meer dan 100 jaar bestaat het merk Kalkhoff, 100 jaar fietstraditie. Deze combinatie van traditionele waarden en moderne technologie wordt niet alleen weerspiegeld in onze kwaliteitsgarantie, maar ook in het unieke ontwerp van onze bikes: duidelijke lijnen, integratie op het hoogste niveau en pure en stijlvolle kleuren met noordelijk karakter – traditionele, moderne en innovatieve interpretatie.

 

E-bikes for daily use - Kalkhoff ontwerpt betrouwbare elektrische fietsen om je elke dag voor werk en vrije tijd moeiteloos mee te verplaatsen. De wind voelen zonder er tegenin te hoeven trappen. Eenvoudig het verkeer inhalen. Moeiteloos, stressvrij, milieuvriendelijk.

 

KALKHOFF TESTCENTRUM

Kalkhoff heeft een van de modernste en grootste testlabs van Europa. Aan 30 machines, verdeeld over 40 vierkante meter, worden frames, vorken, zadelsteunen, wielen, remmen en andere componenten getest – tot 2.000 onderdelen per jaar. Drie ingenieurs waken continu nauwlettend over het hele proces. Ons doel: de hoogste kwaliteit voor de strengste eisen. Indien nodig maken wij de testeisen strenger dan voorgeschreven door de officiële normen. Het resultaat: een samenhangend geheel dat het label “Engineered in Germany” meer dubbel en dik verdiend heeft.

 

PRIJS VOOR UITMUNTENDHEID

Bij Kalkhoff zetten wij graag nieuwe maatstaven met onze producten – vooral als het gaat om geïntegreerd e-bikedesign. Met succes, want in de afgelopen jaren hebben een aantal keer de felbegeerde Red Dot Award gewonnen: Naast deze prestigieuze prijs behalen onze fietsen altijd een uitstekende score in de vele consumententesten. 

 

 

Kalkhoff Entice 5B Advance heren grijs 03