• TESTFIETS RESERVEREN KLIK HIER!

    WES_WB_testfiets_klik-hier_V3

Nieuw in ons assortiment, Specialized Turbo Bikes!

03/12/2021

 

SPECIALIZED TURBO BIKES!

Met trots delen wij u mede dat wij voor seizoen 2022 het kwalitatief hoogwaardige en innovatieve merk Specialized aan onze e-bike collectie hebben toegevoegd. De eerste modellen uit van de de 2022 collectie verwachten wij begin 2022 jaar in onze showroom te kunnen presenteren.

Klik hier voor de Specialized Turbo Tour collectie

Klik hier voor de Specialized Turbo MTB collectie

 

SPECIALIZED: GEMAAKT VOOR FIETSERS, DOOR FIETSERS

Wij zijn fietsers - een feit dat al sinds 1974 aan de basis staat van elke beslissing die we maken. Toen er nog geen kwalitatief hoogwaardige fietsbanden op de markt waren, gingen we zelf aan de slag. Toen mensen met cruisers door de modder wilden rijden, maakten we de eerste productie-mountainbike. Toen wielrenners sneller wilden gaan, investeerden we in carbon en bouwden we onze eigen windtunnel. En toen we zagen dat sommige kinderen worstelden om zich op school te concentreren, hebben we de Specialized Foundation opgericht om hen te helpen door ze te laten fietsen. Specialized. Gemaakt voor fietsers, door fietsers.

 

Klik hier voor de hele SKS Compit collectie 

 

 

 

INNOVEREN OM TE INSPIREREN

Sinds 1974 hebben we maar één doel voor ogen: innoveren en inspireren om het leven van fietsers te verbeteren. Dus toen we in 2009 onze eerste elektrische fiets ontwikkelden, wisten we dat hij heel goed moest rijden en aanvoelen als een normale fiets – een fiets waar we graag zelf op zouden willen rijden. We wilden je graag het gevoel geven dat je op een "normale" fiets zit, maar dan met superhero benen. Deze gedachte is nog steeds niet veranderd. Het is nu, en voor altijd, onze belofte voor elke Turbo E-Bike: It's You, Only Faster.

 

 

 

Specialized MY22 Levo SW Carbon White 01