• TESTFIETS RESERVEREN KLIK HIER!

    Ebike testen actiebanner

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN & WERKWIJZE I.V.M. CORONAVIRUS

Beste klant,

Voor de gezondheid van onze medewerkers en om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen, hebben wij  besloten om klantbezoeken zoveel mogelijk te spreiden. Voorlopig hebben wij onze openingstijden aangepast en hanteren wij een deurbeleid, wat inhoudt dat wij niet meer dan 12 personen tegelijk in onze winkel binnen kunnen laten. Wij vragen u daarom indien mogelijk om een afspraak te maken. 

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

VAN HARTE WELKOM!

Welkom op de website van 'Roger Wijnen sportief fietsen'. Op deze overzichtelijke website vindt u alle informatie over ons bedrijf, onze diensten en het assortiment. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom. Onze fraaie showroom telt maar liefst twee etages vol fietsplezier met als specialisme elektrische fietsen (tevens highspeed), mountainbikes en racefietsen. Roger Wijnen sportief fietsen is officieel dealer van de kwaliteitsmerken Cube, Cannondale, Flyer, Riese & Müller en Stromer. De aankoop van een nieuwe fiets begint met een stuk goed en gedegen advies en exact dat is wat wij tot in de puntjes beheersen.

 

Het Sportief Fietsen team kijkt er naar uit om u in onze showroom te mogen begroeten!

VRIJBLIJVEND EEN E-BIKE TESTEN?

Keuze uit meer  dan 35 verschillende testfietsen

SHOWROOM OPRUIMING.

Profiteer nu van extra hoge kortingen tijdens onze showroom-opruiming.

De nieuwe e-bikes, mountainbikes en racefietsen van de 2021 collecties stromen nu bij ons binnen. Om plaats in onze showroom te maken ruimen wij alle modellen van de voorgaande collectie op. Profiteer daarom nu van extra hoge kortingen op onze showroommodellen. Het betreft een beperkte selectie fietsen dus wacht niet te lang, van elk model is vaak nog maar één exemplaar beschikbaar! 

Showroommodellen hebben op verschillende plaatsen in onze showroom gestaan en kunnen lichtelijk beschadigd zijn, op deze fietsen is echter niet gereden!
 

 

UEBLER FIETSDRAGERS, gewoon de beste!

Al meer dan 50 jaar ontwikkelt en produceert Uebler premium transportsystemen, die voor optimale functionaliteit en de hoogste kwaliteitseisen staan. Elk Uebler-product is altijd een uitstekende ontwikkeling, die innovatie en premium kwaliteit in zich verenigt. Om dit te kunnen blijven bereiken vindt de constructie, productie e.d. centraal plaats in de vestiging in Forchheim (Duitsland).

KLIK HIER VOOR DE MODELLEN

12 weetjes over de fiets van de zaak regeling!

Een fiets van de zaak was de afgelopen jaren geen aantrekkelijke optie voor werknemers. Reden is de ingewikkelde berekening van de bijtelling voor het privégebruik. Het kabinet versimpelt de fiscale fietsregeling echter per 1 januari 2020. Omdat u er vast vragen overheeft, zetten we 12 belangrijke weetjes over de nieuwe fiscale regels op een rij.

KLIK HIER VOOR MEER INFO