• TESTFIETS RESERVEREN KLIK HIER!

    Ebike testen actiebanner

Brunox

-

Turbo-spray

€ 5,95 Vergelijk

BRUNOX® Turbo-Spray®, de enige multifunctiespray met TURBOLINE, garandeert een hoog capillair effect en is zuinig in gebruik (100 – 120 m²/l).

Werking: De werking van deze BRUNOX® 5-functie-spray is als volgt:

Smeermiddel: Het is een langdurig werkend smeermiddel dankzij het bijzondere mengsel van koolwaterstoffen en de toevoeging van TURBOLINE.

Roestoplossende kruipolie: Het is een roestoplossende kruipolie met een uitstekende penetrerende werking (ook in de kleinste scheurtjes en ruimten), waardoor bijvoorbeeld vastzittende schroeven in een mum van tijd weer los zijn en vastgeroeste mechanismen weer kunnen bewegen.

Corrosiebeschermer: Het koolwaterstofmengsel garandeert volledige corrosiebescherming (6 maanden) door zowel een compacte onzichtbare beschermingslaag als de noodzakelijke filmdikte die het vocht verdrijft en vuil afstoot.

Reinigingsmiddel: Het verdringt en verwijdert moeiteloos alle soorten vuil als teer, remstof, plakresten, etc. maar bijvoorbeeld ook kruit-, lood- en koperresten van wapens.
Het neutraliseert handzweet en beschermt ook aluminium, koper, messing, verchroomd en gegalvaniseerd staal en ook roestvrij staal.

Contactspray: Het is een contactspray met een zeer lage oppervlakte spanning en een grote adhesie aan metalen, zodat lekstromen voorkomen worden en reeds binnengedrongen vocht meteen verwijderd wordt waardoor bijvoorbeeld kortsluiting wordt verholpen en voorkomen.

Toepassingsgebieden: Onderhoud , productie , reiniging , reparatie , transport , maar ook in-en-om-het-huis, machines, precisie-instrumenten, tussenopslag, gereed product, vervoermiddelen, installaties, elektrische apparaten etc.

Gebruik: Gelijkmatig sprayen of gebruik het rietje voor moeilijk bereikbare plekken. Zonodig van tijd tot tijd herhalen voor het beste effect.

 

Specificaties
Turbo-spray
100 ml