• TESTFIETS RESERVEREN KLIK HIER!

    Ebike testen actiebanner

Juice Lubes

-

Frame Juice

€ 13,99 Vergelijk

Juice Lubes komt nu met Frame Juice. Maak je fiets glanzend schoon en bescherm deze gelijktijdig tegen nieuwe viezigheid. De Frame Juice maakt niet alleen uw fietsframe schoon, maar creëert tevens een niet-plakkend oppervlak, zodat modder hier minder makkelijk aan blijft plakken. Dit betekent dat de eerstvolgende schoonmaakbeurt ook minder werk is!

Let op: Voorkom contact van Frame Juice met de onderdelen van de remsystemen.

 

Specificaties Juice Lubes Frame Juice 400ml

  • Geschikt voor alle frames
  • Maakt schoon en geeft glans
  • Beschermt tegen vuil
  • Inhoud: 400 ml

Gebruik:
Zorg dat het grove vuil al van de fiets is verwijderd. Spoel de fiets met water en laat het frame drogen. Spray Frame Juice direct op het vuile gebied. Voorkom contact met onderdelen van de remsystemen. Polijst het frame zoveel als nodig. Wanneer je een fietstocht gepland hebt staan waar viezigheid te verwachten is, veeg dan de spray niet af. Op deze manier beschermt de spray tegen het hechten van modder.

Specificaties
Frame Juice
400 ml

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN EN WERKWIJZE TIJDENS LOCKDOWN

Beste klant, ondanks de lockdown verlening die is aangekondigd op dinsdag 12 januari jongstleden, is ons team u graag van dienst. Tijdens deze periode zijn onze openingstijden en werkwijze aangepast. lees onderstaand voor de actuele informatie!

 

VERKOOPAFDELING bel of mail ons gerust!

In verband met de Covid-19 maatregelen zijn wij genoodzaakt om onze showroom tot en met dinsdag 2 maart 2021 te sluiten en is het helaas niet mogelijk een bezoek aan onze showroom te brengen. Voor vragen en /of het bestellen van fietsen staat ons verkoop team tijdens onderstaande tijden voor u klaar. Bel of mail ons gerust!  Mocht u een nieuwe fiets bij ons besteld hebben of wilt u een fiets bestellen en deze is op voorraad of komt in de lockdown periode bij ons binnen, dan wordt deze z.s.m. rijklaar gemaakt. Vervolgens nemen wij contact met u op en komen wij, indien gewenst, de fiets(en) bij u thuis afleveren* Klik HIER voor meer informatie.
 
Vanaf woensdag 3 maart aanstaande is een bezoek aan onze winkel weer mogelijk. Wij werken alleen op afspraak. Om een afspraak in te plannen kunt u telefonisch contact opnemen met onze verkoopafdelig.
 
INFORMATIE / VRAGEN VERKOOPAFDELING
  • Per telefoon: 046-4742966 waarna u kiest voor optie 2 
  • Per email: info@sportieffietsen.nvermeld hierin altijd uw telefoonnummer!

Telefonisch bereikbaar van dinsdag t/m zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur.

 

SERVICEAFDELING bel of mail ons gerust!

Ten tijden van de lockdown blijft onze serviceafdeling geopend. Hierbij willen wij wel opmerken dat wij tijdens deze periode UITSLUITEND werken op afspraak! Het ophalen en bezorgen van uw fiets verzorgen wij graag voor u!  Klik HIER voor meer informatie.
 
AFSPRAAK MAKEN SERVICEAFDELING
  • Per telefoon: 046-4742966 (vanaf 10.00 uur) waarna u kiest voor optie 1 
  • Per email: info@sportieffietsen.nl   vermeld hierin altijd uw telefoonnummer!
Openingstijden serviceafdeling  
Maandag gesloten  
Dinsdag 09.00 - 18.00  
Woensdag 09.00 - 18.00  
Donderdag 09.00 - 18.00  
Vrijdag 09.00 - 18.00  
Zaterdag 09.00 - 16.00  

Sluiten