• TESTFIETS RESERVEREN KLIK HIER!

    Ebike testen actiebanner

Lezyne

-

Mega XL GPS

Actie € 199,95 € 159,00 Vergelijk

De Lezyne Mega XL GPS fietsnavigatie is een uitstekende fietsnavigatie voor serieuze wielrenners en mountainbikers die baat hebben bij een groot en overzichtelijk scherm. Het 2.7-inch display met hoge resolutie is 50 procent groter dan de Lezyne Super GPS en bevat de optie om deze zowel horizontaal als verticaal weer te geven. 

 

Bij deze nieuwe Lezyne fietscomputer zijn de navigatiemogelijkheden flink uitgebreid. Via de Lezyne app kan je eenvoudig gratis OSM kaarten naar je toestel laden voor een uitstekende turn-by-turn navigatie met kaart door een GPX bestand naar je toestel te kopieren via de app van Lezyne of PC. Aangezien het scherm een super duidelijke weergave heeft, kan je deze onder alle omstandigheden goed aflezen om niet per ongeluk een afslag te missen. Mocht dat toch onverhoopt gebeuren, dan toont de Lezyne Mega XL automatisch een nieuwe route. Ook is het mogelijk om live strava segmenten te volgen.

 

De Lezyne Mega XL GPS fietscomputer werkt super gebruiksvriendelijk dankzij het overzichtelijke scherm met aanpasbare datavelden. Met de in- en uitzoomknop kan je zelf gemakkelijk instellen hoeveel velden je wilt tonen. Daarnaast toont een innovatief scherm met batterijweergave exact de batterijstatus van zowel je Lezyne Mega XL als alle via ANT+ of Bluetooth Smart gekoppelde apparaten als een hartslag- of vermogensmeter.

RWSF foto Werner vierkant

Stel een vraag over de Lezyne - Mega XL GPS

Werner is één van onze specialisten. Heeft u een vraag of wilt u meer weten over de beschikbaarheid van dit model?

Stel een vraag aan Werner

Specificaties
Mega XL GPS
Zwart
83 gram
79,3 mm.
57,5 mm.
26,6 mm.
Racefiets, Mountainbike