• TESTFIETS RESERVEREN KLIK HIER!

    Ebike testen actiebanner

Lezyne

-

Micro GPS

€ 129,95 Vergelijk

De Lezyne Micro GPS is een compacte fietscomputer met ANT+ en Bluetooth connectie met een duidelijk afleesbaar scherm en is een uitgebreidere versie van de Mini GPS. Dankzij het matrix scherm is ook in de zon is het scherm goed af te lezen. Met de bijgeleverde stuurhouder wordt de Lezyne GPS fietscomputer stevig op je stuur of stuurpen vastgezet. Zet het toestel aan en je kan direct aan de slag! De fietscomputer legt nauwkeurig je locatie, snelheid, afstand, hoogtemeters vast. En natuurlijk ben je verzekerd van het mooie Lezyne design. Het toestel kan tot 200 uur aan data opslaan. De batterijduur is maar liefst 14 uur bij non-stop gebruik. Met de meegeleverde USB kabel laad je de Mini GPS binnen enkele uren weer op. De gegevens van je fietstocht zet je eenvoudig over naar de Lezyne Root website of de App. Hier kan je alle data in detail analyseren. Je kan een directe link leggen met Strava of de data exporteren als een .fit file en uploaden naar bijvoorbeeld Training Peaks of andere sportwebsites.

De computer is Bluetooth en ANT+ compatibel, waardoor hij eenvoudig te koppelen is aan een hartslagmeter, snelheid/cadans sensoren en overige bluetooth/ANT+ apparaten. Daarnaast is de Micro GPS gemakkelijk te koppelen aan een Iphone of Android telefoon. Met de Lezyne Ally app zijn stapsgewijze navigatie, live tracking, Strava Live segmenten en telefoonmeldingen mogelijk. Ontvang notificaties van je whatsapp, e-mail en oproepen op het scherm van je Mini GPS. De krachtige batterij biedt tot 12 uur runtime en het geoptimaliseerde GPS opname-systeem volgt alle benodigde ritgegevens.

Het pakket bevat:

  • Lezyne Micro GPS fietscomputer
  • X-Lock Stuurhouder
  • USB data/laad kabel
  • Documentatie

 Bezoek onze showroom voor een demonstratie van deze veelzijdige fietscomputer.

RWSF foto Werner vierkant

Stel een vraag over de Lezyne - Micro GPS

Werner is één van onze specialisten. Heeft u een vraag of wilt u meer weten over de beschikbaarheid van dit model?

Stel een vraag aan Werner

Specificaties
MIcro GPS
Black
29 gr.
23.0
47.9
33.7

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN I.V.M. CORONAVIRUS

Beste klant,

Voor de gezondheid van onze medewerkers en om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen, hebben wij besloten om klantbezoeken zoveel mogelijk te spreiden.  Voorlopig hanteren wij een deurbeleid, wat inhoudt dat wij niet meer dan 6 personen tegelijk in onze winkel binnen kunnen laten. Wij vragen u daarom indien mogelijk om een afspraak te maken. Tijdens deze periode kunt u ons als volgt bereiken:

Openingstijden  afgeven/ophalen reparatie/onderhoud
Maandag gesloten gesloten
Dinsdag 10.00 - 18.00 vanaf 9.00 uur
Woensdag 10.00 - 18.00 vanaf 9.00 uur
Donderdag 10.00 - 18.00 vanaf 9.00 uur
Vrijdag 10.00 - 18.00 vanaf 9.00 uur
Zaterdag 09.00 - 16.00 vanaf 9.00 uur

AFSPRAAK MAKEN SERVICEAFDELING

OPMERKING! het afgeven en/of ophalen van repartiefietsen kan van dinsdag t/m zaterdag vanaf 9.00 uur

 

AFSPRAAK MAKEN VERKOOPAFDELING

BEZOEK ZONDER AFSPRAAK

Mocht u zonder afspraak een bezoek aan onze winkel willen brengen dan bent u tijdens bovenstaande openingstijden van harte welkom. Hierbij willen wij wel opmerken dat wij voorlopig een deurbeleid hanteren en niet meer dan 6 klanten tegelijkertijd binnen laten. het kan daarom gebeuren dat u even buiten moet wachten.

Bedankt voor uw begrip! Het Roger Wijnen sportief fietsen team.

Sluiten