• TESTFIETS RESERVEREN KLIK HIER!

    Ebike testen actiebanner

Ortlieb

-

Twin-City Urban

€ 149,95 Vergelijk

Stijlvolle schoudertas of praktische fietstas? Met de Twin-City krijg je ze allebei – voor een ongecompliceerd alledaags leven in de stad
Deze tas is de 2-in-1 oplossing voor iedereen, wier geprefereerd voortbewegingsmiddel in de City de fiets is. Afhankelijk van de zijde, aan welke je het vouwdeksel omslaat, kan je ze op twee verschillende manieren gebruiken: dankzij het QL2.1 haaksysteem kan je ze direct aan de bagagedrager inhaken. Daarbij wordt de schouderriem veilig in een extra insteekvak opgeborgen. Na de rit sla je de afdekking aan de andere zijde om – waarmee je de fietshaken aan de buitenzijde bedekt – en hang je ze over jouw schouder. Comfortabeler is nauwelijks mogelijk! En niemand zou nog maar op het idee komen dat er in deze stijlvolle schoudertas een praktische fietstas verborgen zit.
De Twin-City Urban is groot genoeg voor een Organizer in het DIN A4-formaat, portemonnee, smartphone, notitieboekje, waterfles etc. – en klein genoeg om met lichte bagage door het leven van alledag te stappen. Het cordura-weefsel in een stoffen optiek is niet alleen waterdicht en ijzersterk, maar voelt ook aangenaam zacht aan.

OVERIGE PRAKTISCHE DETAILS:

+ Meerdere insteekvakken binnen
+ Schouderriem met zachte katoenen tailleband
+ QL2.1-ophangsysteem voor bagagedragers tot 16 mm buisdiameter, zonder gereedschap instelbaar
+ Verloopstukken voor buisdiameters 8, 10 en 12 mm met Anti-Scratch functie ter bescherming van de bagagedrager
+ Aan beide fietszijden inhaakbaar
+ In hoogte verstelbare dekselsluiting
+ Buitentas met ritssluiting (niet waterdicht)
+ Zijdelingse, fel schijnende reflectoren op basis van 3M Scotchlite reflecterend materiaal

Specificaties
Twin-City Urban
Pepper
666 gr
30 cm
12 cm (diepte)
39 cm
9 L