• TESTFIETS RESERVEREN KLIK HIER!

    Ebike testen actiebanner

SQ-Lab

-

Active 602 Ergolux 2.0

€ 119,95 Vergelijk

De 602 ERGOLUX active 2.0 is het trekking- en toerzadel voor middellange tot lange afstanden. In vergelijking met de Ergowave-modellen biedt de 602 ERGOLUX 2.0 Active een meer gevuld zadel, wat zachter en comfortabeler aanvoelt. De dubbel getrapte vorm maakt het steunoppervlak aanzienlijk groter dan voorheen, waardoor de zitbotten goed door het zitoppervlak worden ondersteund. Hierdoor heeft de Ergolux niet de nadelen die normaal gesproken bij zachter schuim horen.

Het het achterste deel van het zadel zorgt ervoor dat het meest uitstekende deel van de zitbotten een goede plek op het zadel hebben en biedt perfecte ondersteuning voor een verbeterde krachtoverdracht op het pedaal. Het niveau daaronder biedt plaats voor de gedeelte meer aan de binnenkant, waardoor de best mogelijke drukverdeling wordt gegarandeerd. Doordat de zadelneus lager zit, hebben het perineale en voorste gedeelte van het schaambeen en de schaamboog meer vrije ruimte.

Dankzij het beproefde SQlab Active systeem waardoor het zadel de trapbewegingen van de fietser volgt, wordt het comfort verhoogd, wordt er minder druk uitgeoefend op de tussenwervelschijven en wordt de druk op de zitbotten verder verminderd. De flex en Active beweging kunnen worden aangepast aan het lichaamsgewicht met de comfortsticks in de actieve demper.

Specificaties
Active 602 Ergolux 2.0
Black
14 cm: 440 g
15 cm: 443 g
16 cm: 454 g
17 cm: 468 g