• TESTFIETS RESERVEREN KLIK HIER!

    Ebike testen actiebanner

SQ-Lab

-

Active 621 Ergolux 2.0

€ 109,95 Vergelijk

De 621 ERGOLUX active 2.0 is het beproefde City- en Comfortzadel. Vergeleken met de ergowave-modellen biedt de 621 ERGOLUX active 2.0 een zachtere vulling. De dubbel getrapte vorm maakt het steunoppervlak aanzienlijk groter dan voorheen, waardoor de zitbotten goed stevig op het zadel blijven zitten en niet zullne wegzakken. Hierdoor heeft de ERGOLUX niet de nadelen die normaal gesproken bij zachter schuim horen.

Het eerste niveau herbergt het achterste deel van de zitbotten en biedt perfecte ondersteuning voor een verbeterde krachtoverdracht op het pedaal. Het tweede niveau biedt plaats aan de onbelaste zitbeenstaai, waardoor de best mogelijke drukverdeling wordt gegarandeerd. Doordat de zadelneus lager zit, hebben het perineale en voorste gedeelte van het schaambeen en de schaamboog meer vrije ruimte.

Dankzij het beproefde SQlab active systeem, waarmee het zadel de trapbewegingen van de fietser kan volgen, wordt het comfort verhoogd, wordt er minder druk uitgeoefend op de tussenwervelschijven en wordt de druk op de zitbotten verder verminderd. De flex en active beweging kunnen worden aangepast aan het lichaamsgewicht met de comfortsticks in de actieve demper.

Specificaties
Active 621 Ergolux 2.0
Black
18 cm: 632 g
21 cm: 648 g
24 cm: 665 g