• TESTFIETS RESERVEREN KLIK HIER!

    Ebike testen actiebanner
Banner Schoenen outlet

MEGA SCHOENEN OUTLET!

Profiteer nu van extra hoge kortingen tijdens onze fietsschoenen opruiming.

Tijdens de uitverkoop periode kun je tot wel 50% korting scoren op racefiets en mountainbike schoenen. De schoenen die vermeld staan op onze website is slecht een greep uit de totale opruimingscollectie, kom daarom naar onze showroom voor nog meer outlet schoenen. Het gaat om de laatste modellen dus wees er snel bij want op is ook écht óp!

Informeer voordat je naar de winkel komt om te passen eerst altijd even of de gewenste maat nog beschikbaar is! 

 

Sorteer lijst:
Schoenen

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN I.V.M. CORONAVIRUS

Beste klant,

Voor de gezondheid van onze medewerkers en om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen, hebben wij besloten om onze winkel vanaf 27 maart t/m 6 april te sluiten en enkel nog op afspraak te werken.

 

SERVICEAFDELING

Serviceafdeling:

Voor dringende/noodzakelijke storingen en/of problemen aan uw fiets kunt u onze service afdeling van dinsdag t/m zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur als volgt bereiken:

Wij zullen het dringende probleem met u bespreken en indien noodzakelijk een afspraak met u maken om dit te verhelpen.

 

VERKOOPAFDELING

Verkoopafdeling:

Indien u zich wilt komen oriënteren voor de eventuele aankoop van (een) nieuwe fiets(en) en/of u vragen heeft over de bestelling/levering van uw fiets(en), dan kunt u onze verkoopafdeling van dinsdag t/m zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur als volgt bereiken:

Wij zullen uw vragen beantwoorden en voor een eventueel bezoek aan onze showroom een afspraak met u inplannen.

 

BEZOEK ZONDER AFSPRAAK

Mocht u zonder afspraak een bezoek aan onze winkel willen brengen dan is dit van dinsdag t/m zaterdag mogelijk van 09.00 t/m 13.00 uur. Hierbij willen wij wel opmerken dat wij voorlopig een deurbeleid hanteren en niet meer dan 4 klanten tegelijkertijd binnen laten. het kan gebeuren dat u even buiten moet wachten.

 

Bedankt voor uw begrip! Het Roger Wijnen sportief fietsen team.

DOWNLOAD INFORMATIE

Sluiten