• TESTFIETS RESERVEREN KLIK HIER!

    Ebike testen actiebanner

Cube

-

Kathmandu Hybrid 45 625

Opruiming € 3.999,00 € 3.699,00 Vergelijk

Speed-pedelecs zijn een revolutie voor fietsforenzen - en de Kathmandu Hybrid 45 is een revolutionaire speed-pedelec. Met deze snelle fiets kan je dankzij de extreem compacte, maar desondanks zeer krachtige Bosch aandrijflijn van de vierde generatie, de file-stress achter je laten.

Het nieuwe frame is geïnspireerd op dat van de hybride mountainbikes, inclusief slanke belijning, modulair accusysteem en compacte motorbehuizing. Natuurlijk heeft dit frame alle genadeloze proeven die er in het testlab op uitgevoerd zijn moeiteloos doorstaan. En tijdens proefritten in de echte wereld bleek het lage zwaartepunt een schot in de roos, ook op hoge snelheid en met tassen aan de in het frame geïntegreerde bagagedrager.

Ook de krachtige 625 Wh accu is volledig geïntegreerd. Je kunt ’m echter gewoon opladen zonder ’m uit te nemen. Praktisch! Met de nieuwe XT/SLX 1x12 aandrijflijn van Shimano is altijd een passend verzet voorhanden, hoe steil het viaduct of de brug ook is.

De fiets wordt afgerond met krachtige schijfremmen met extra grote remschijven, lange spatborden, een stevige achterstandaard en geïntegreerde verlichting (inclusief remlicht,) zodat je het hele jaar door snel maar veilig naar je werk kunt trappen.

Ook nieuw: Cube heeft het frame zo ontworpen, dat er een speciale Suntour Mobie45 e-bike-voorvork met 100 mm veerweg in past. Veiligheid, tractie en comfort gegarandeerd, ook al vanwege de volumineuze, 55mm brede Schwalbe Marathon E-Plus banden. Hoe compleet wil je het hebben?

Met Kathmandu Hybrid 45 ga je iedere dag met plezier naar de zaak en weer terug. Zonder stress, zonder files en met een dikke smile!

 

SHOWROOM OPRUIMING

Profiteer nu van extra hoge kortingen tijdens onze showroom-opruiming.

Om plaats in onze showroom te maken ruimen wij alle modellen van de voorgaande collectie op. Profiteer daarom nu van extra hoge kortingen op onze showroommodellen. Het betreft een beperkte selectie fietsen dus wacht niet te lang, van elk model is vaak nog maar één exemplaar beschikbaar! 

Fietsen uit de showroomopruiming zijn nieuwe fietsen (niet gebruikte fietsen) die een geruime tijd op verschillende locaties in onze showroom gestaan en kunnen lichtelijk beschadigd zijn. Op deze fietsen is daarom een extra hoge korting van toepassing!

RWSF foto Roger vierkant

Stel een vraag over de Cube - Kathmandu Hybrid 45 625

Roger is één van onze specialisten. Heeft u een vraag of wilt u meer weten over de beschikbaarheid dit model?

Stel een vraag aan Roger

Specificaties
Kathmandu Hybrid 45 625
Iridium 'n Red
2020
Aluminium Superlite Full Integrated Battery
Shimano XT RD-M8100-SGS
12
Cube EX23 Disc Tubeless Ready
28"
Schwalbe Marathon E-Plus, 55-622
SR Suntour Mooie 45 LO-R Air, 100 mm.
Bosch PowerTube 625
Bosch Performance CX Speed Generation 4
Bosch Intuvia
Ja
Ja
Ja
Heren: 50
Trapeze: uitverkocht
Servicepakket E-BIKE

Uw nieuwe E-bike wordt geleverd inclusief ons uitgebreide servicepakket. Dit servicepakket is gratis voor u! Klik op de onderstaande button voor meer informatie.

 

Brochure Servicepakket E-BIKE

(WA) Verzekering HIGHSPEED E-BIKE

Natuurlijk wilt u met een gerust gevoel op pad met uw nieuwe high speed e-bike. Klik op de onderstaande button en lees meer over het (WA) verzekeren van uw kostbare fiets.

Brochure (WA) Verzekering HIGHSPEED E-BIKE