• TESTFIETS RESERVEREN KLIK HIER!

    Ebike testen actiebanner
SQlab

 

WEG ZADELPIJN MET DE ZADELMETING VAN SQ-lab!

Het meest voorkomende probleem onder fietsers is zadelpijn. Deze kwaal hoort volgens de meeste fietsers een beetje bij het fietsen. Onzin want voor iedereen is er een passend zadel. Met het Popo meetsysteem van SQ-lab helpen wij u het juiste zadel vinden.

 

Lees verder

 

HOE WERKT HET?

Zadelpijn, een veel gehoorde klacht. Ieder zadel is anders en iedereen ervaart een zadel anders. Daarom is het voor velen een hele zoektocht om tot het juiste zadel te komen. Wanneer een zadel te smal is veroorzaakt dit onnodig druk en wel precies op de plekken waar druk vermeden moet worden. Met het SQ-lab zadel meet systeem kunnen wij een zadel adviseren wat grote kans van slagen heeft.

SQ-lab heeft als eerste fabrikant van zadels een methode ontwikkeld om de afstand tussen de zitbotjes van het bekken te meten, de Popometing. Door deze meting kan de optimale zadelbreedte berekend worden. Dit concept heeft zich in afgelopen jaren bewezen en intussen is het bijna ondenkbaar om zonder meting een goed zadel aan te schaffen.

Om de afstand van uw zitbotjes te meten neemt u plaats op de SQ-lab Popometer. Door druk op uw zitvlak uit te oefenen wordt er een breedte afdruk van uw zitbotjes gemaakt op het SQ-lab meetboard. Met de gemeten zit bot breedte, het type fiets en de vorm van het stuur bepalen we uiteindelijk het best passende zadel.

SQ-lab heeft een ruime keuze aan zadels, voor alle type fietsen er een geschikt zadel. Bijna alle zadels zijn verkrijgbaar in 4 breedtematen. Zo kunnen we u garanderen dat uw zitbotjes optimaal op de juiste plek van het zadel gepositioneerd worden. Alleen op deze manier kan het gevoelige kruis, bij zowel mannen als vrouwen, ontzien worden en wordt de druk over de gehele breedte van het zadel comfortabel verdeeld.

 

Overtuig uzelf en maak gebruik van onze 30 dagen niet goed geld terug garantie!

 

Sorteer lijst: