• TESTFIETS RESERVEREN KLIK HIER!

    Ebike testen actiebanner

VRIJBLIJVEND EEN E-BIKE TESTEN?

Keuze uit meer  dan 60 verschillende testfietsen

VRIJBLIJVEND EEN E-BIKE TESTEN

Bij Roger Wijnen sportief fietsen kunt u, gratis en geheel vrijblijvend, het door ons geselecteerde assortiment elektrische fietsen testen en uitproberen. Nadat wij u in onze showroom de verschillende modellen elektrische fietsen hebben laten zien en de mogelijkheden met u besproken hebben, kunt u de fiets(en) die het beste aansluiten op uw voorkeur een dag of zelfs een heel weekeinde uitproberen.

 

DAG TEST

U kunt de door u gewenste testfiets(en ophalen binnen het door u gekozen tijdvak.. Na onze uitgebreide toelichting over de bediening mag u de fiets(en) meenemen. Als u klaar bent met fietsen kunt u de fiets weer terugbrengen binnen het door u gewenste tijdvak. Bij terugkomst hebben wij tijd voor u gereserveerd om indien gewenst de testrit met u te evalueren en eventuele vragen met u te bespreken.

 

WEEKEINDE TEST

Indien u heeft gekozen voor een testweekeinde kunt u de door u gewenste testfiets(en) op zaterdag ophalen binnen het door u gekozen tijdvak. Na onze uitgebreide toelichting over de bediening mag u de fiets(en) meenemen en krijgt u uiteraard ook een acculader mee, zodat u een onbeperkt aantal kilometers kunt rijden op de E-bike(s). De fiets(en) dienen op dinsdag weer terug gebracht te worden, binnen het door u gekozen tijdvlak. Bij terugkomst hebben wij tijd voor u gereserveerd om indien gewenst de testrit met u te evalueren en eventuele vragen met u te bespreken.

 

NIEUWE MODELLEN

Omdat op dit moment niet alle nieuwe modellen beschikbaar zijn en wij u toch de mogelijkheid willen bieden om u een bepaald model fiets(en) te laten testen, hebben wij ervoor gekozen om voor deze fietsen het testmodel uit het voorafgaande seizoen in te zetten. Het verschil zit voor het grootste gedeelte in de uitstraling en niet in de rijervaring. 

 

KOSTEN

Voor het testen van één of meerdere e-Bikes worden geen kosten in rekening gebracht!

 

Klik hier om een testfiets te reserveren

Lees hier onze spelregels voor het tetsten