• TESTFIETS RESERVEREN KLIK HIER!

  Ebike testen actiebanner
D-Kalkhoff-Produktion-Dekor-1920x900
WES_webbanner_foto+tekst_een_fiets_leasen_lang-V01

Op onze website vind je per merk alle fietsen die wij in ons programma hebben. Om je te informeren over de beschikbaarheid hebben wij alle fietsen voorzien van een kleurlabel. In onderstaand overzicht zie je in één oogopslag wat de verschillende labels inhouden. Heb je vragen of wil je meer weten over een fiets(en), bel of mail ons gerust! Uiteraart ben je ook (het liefst op afspraak) van harte welkom in onze showroom.

 • Nu in onze showroom

  Deze fiets is in onze showroom te bezichtigen. Afhankelijk van de uitvoering en de framemaat, kunnen wij deze fietsen leveren / bestellen.

 • Bijna uitverkocht

  Deze fiets is in onze showroom te bezichtigen, van dit model zijn niet alle uitvoeringen en framematen meer te leveren. Bestellen is niet meer mogelijk.

 • Verwacht

  Deze fiets verwachten wij binnenkort in onze showroom te kunnen presenteren. Helaas kunnen wij nog niet aangeven wanneer.

 • Uitverkocht

  Deze fiets is volledig uitverkocht. Bestellen is helaas niet meer mogelijk! Wij helpen je graag om te kijken naar een alternatief?

 • Opruiming

  Deze fiets heeft als showroommodel in onze winkel gestaan. Het betreft de laatste op=op modellen die niet bijbesteld kunnen worden.

SHOWROOM-OPRUIMING

Profiteer nu van extra hoge kortingen tijdens onze showroom-opruiming!

Om plaats in onze showroom te maken ruimen wij alle modellen van de voorgaande collectie op. Profiteer daarom nu van extra hoge kortingen op onze showroommodellen. Het betreft een beperkte selectie fietsen dus wacht niet te lang, van elk model is vaak nog maar één exemplaar beschikbaar! 

Showroommodellen hebben op verschillende plaatsen in onze showroom gestaan, op deze fietsen is echter niet gefietst!

Kalkhoff Endeavour 5B Move Wave Grey 02

KALKHOFF: AL MEER DAN 100 JAAR MADE IN GERMANY

Al meer dan 100 jaar bestaat het merk Kalkhoff, 100 jaar fietstraditie. Deze combinatie van traditionele waarden en moderne technologie wordt niet alleen weerspiegeld in onze kwaliteitsgarantie, maar ook in het unieke ontwerp van onze bikes: duidelijke lijnen, integratie op het hoogste niveau en pure en stijlvolle kleuren met noordelijk karakter – traditionele, moderne en innovatieve interpretatie.

E-bikes for daily use - Kalkhoff ontwerpt betrouwbare elektrische fietsen om je elke dag voor werk en vrije tijd moeiteloos mee te verplaatsen. De wind voelen zonder er tegenin te hoeven trappen. Eenvoudig het verkeer inhalen. Moeiteloos, stressvrij, milieuvriendelijk.

 

Lees verder

KALKHOFF TESTCENTRUM

Kalkhoff heeft een van de modernste en grootste testlabs van Europa. Aan 30 machines, verdeeld over 40 vierkante meter, worden frames, vorken, zadelsteunen, wielen, remmen en andere componenten getest – tot 2.000 onderdelen per jaar. Drie ingenieurs waken continu nauwlettend over het hele proces. Ons doel: de hoogste kwaliteit voor de strengste eisen. Indien nodig maken wij de testeisen strenger dan voorgeschreven door de officiële normen. Het resultaat: een samenhangend geheel dat het label “Engineered in Germany” meer dubbel en dik verdiend heeft.

 

PRIJS VOOR UITMUNTENDHEID

Bij Kalkhoff zetten wij graag nieuwe maatstaven met onze producten – vooral als het gaat om geïntegreerd e-bikedesign. Met succes, want in de afgelopen jaren hebben een aantal keer de felbegeerde Red Dot Award gewonnen: Naast deze prestigieuze prijs behalen onze fietsen altijd een uitstekende score in de vele consumententesten. 

Sorteer lijst: