• TESTFIETS RESERVEREN KLIK HIER!

  Ebike testen actiebanner
Specialized MY22 banner 01

WIJ VERWACHTEN EEN TEKORT AAN NIEUWE FIETSEN!

Fietsen is populairder dan ooit! Met namen de e-bike is een hot item. Als je om je heen kijkt zie je zelfs al meer e-bikes dan gewone fietsen. Door de grote vraag naar fietsen is er een tekort ontstaan aan onderdelen en componenten. Door deze tekorten lopen de levertijden op en kunnen wij op dit moment geen concrete levertijden communiceren. Een levertijd van 2 tot 6 maanden is op dit moment helaas meer regelmaat dan uitzondering! Voor seizoen 2023 is nu al bekend dat er niet genoeg fietsen geproduceerd kunnen worden om aan de grote vraag te voldoen. Ook voor seizoen 2023 zullen fietsen weer snel uitverkocht raken. 

Wacht daarom niet tor het laatste moment met het reserveren/bestellen van je nieuwe fiets! 

Op onze website vind je per merk alle fietsen die wij in ons programma hebben. Om je te informeren over de beschikbaarheid hebben wij alle fietsen voorzien van een kleurlabel. In onderstaand overzicht zie je in één oogopslag wat de verschillende labels inhouden. Heb je vragen of wil je meer weten over een fiets(en), bel of mail ons gerust! Uiteraart ben je ook (het liefst op afspraak) van harte welkom in onze showroom.

 • Nu in onze showroom

  Deze fiets is in onze showroom te bezichtigen. Afhankelijk van de uitvoering en de framemaat, kunnen wij deze fietsen leveren / bestellen.

 • Bijna uitverkocht

  Deze fiets is in onze showroom te bezichtigen, van dit model zijn niet alle uitvoeringen en framematen meer te leveren. Bestellen is niet meer mogelijk.

 • Verwacht

  Deze fiets verwachten wij binnenkort in onze showroom te kunnen presenteren. Helaas kunnen wij nog niet aangeven wanneer.

 • Uitverkocht

  Deze fiets is volledig uitverkocht. Bestellen is helaas niet meer mogelijk! Wij helpen je graag om te kijken naar een alternatief?

 • Opruiming

  Deze fiets heeft als showroommodel in onze winkel gestaan. Het betreft de laatste op=op modellen die niet bijbesteld kunnen worden.

Specialized MY22 Vado SL 5.0 silver 02

NIEUW IN ONZE ASSORTIMENT, SPECIALIZED E-BIKES

Met trots delen wij u mede dat wij voor seizoen 2022 het kwalitatief hoogwaardige en innovatieve merk Specialized aan onze e-bike collectie hebben toegevoegd. De eerste modellen uit van de de 2022 collectie verwachten wij begin 2022 jaar in onze showroom te kunnen presenteren.

Lees verder

SPECIALIZED: GEMAAKT VOOR FIETSERS, DOOR FIETSERS

Wij zijn fietsers - een feit dat al sinds 1974 aan de basis staat van elke beslissing die we maken. Toen er nog geen kwalitatief hoogwaardige fietsbanden op de markt waren, gingen we zelf aan de slag. Toen mensen met cruisers door de modder wilden rijden, maakten we de eerste productie-mountainbike. Toen wielrenners sneller wilden gaan, investeerden we in carbon en bouwden we onze eigen windtunnel. En toen we zagen dat sommige kinderen worstelden om zich op school te concentreren, hebben we de Specialized Foundation opgericht om hen te helpen door ze te laten fietsen. Specialized. Gemaakt voor fietsers, door fietsers.

 

INNOVEREN OM TE INSPIREREN

Sinds 1974 hebben we maar één doel voor ogen: innoveren en inspireren om het leven van fietsers te verbeteren. Dus toen we in 2009 onze eerste elektrische fiets ontwikkelden, wisten we dat hij heel goed moest rijden en aanvoelen als een normale fiets – een fiets waar we graag zelf op zouden willen rijden. We wilden je graag het gevoel geven dat je op een "normale" fiets zit, maar dan met superhero benen. Deze gedachte is nog steeds niet veranderd. Het is nu, en voor altijd, onze belofte voor elke Turbo E-Bike: It's You, Only Faster.

Sorteer lijst:
Vado