• TESTFIETS RESERVEREN KLIK HIER!

  Ebike testen actiebanner
csm_FLYER_E-Bikes-Upstreet_Berlin_details_0005_d84079f39f
WES_webbanner_foto+tekst_een_fiets_leasen_lang-V01

Op onze website vind je per merk alle fietsen die wij in ons programma hebben. Om je te informeren over de beschikbaarheid hebben wij alle fietsen voorzien van een kleurlabel. In onderstaand overzicht zie je in één oogopslag wat de verschillende labels inhouden. Heb je vragen of wil je meer weten over een fiets(en), bel of mail ons gerust! Uiteraart ben je ook (het liefst op afspraak) van harte welkom in onze showroom.

 • Nu in onze showroom

  Deze fiets is in onze showroom te bezichtigen. Afhankelijk van de uitvoering en de framemaat, kunnen wij deze fietsen leveren / bestellen.

 • Bijna uitverkocht

  Deze fiets is in onze showroom te bezichtigen, van dit model zijn niet alle uitvoeringen en framematen meer te leveren. Bestellen is niet meer mogelijk.

 • Verwacht

  Deze fiets verwachten wij binnenkort in onze showroom te kunnen presenteren. Helaas kunnen wij nog niet aangeven wanneer.

 • Uitverkocht

  Deze fiets is volledig uitverkocht. Bestellen is helaas niet meer mogelijk! Wij helpen je graag om te kijken naar een alternatief?

 • Opruiming

  Deze fiets heeft als showroommodel in onze winkel gestaan. Het betreft de laatste op=op modellen die niet bijbesteld kunnen worden.

SHOWROOM-OPRUIMING

Profiteer nu van extra hoge kortingen tijdens onze showroom-opruiming!

Om plaats in onze showroom te maken ruimen wij alle modellen van de voorgaande collectie op. Profiteer daarom nu van extra hoge kortingen op onze showroommodellen. Het betreft een beperkte selectie fietsen dus wacht niet te lang, van elk model is vaak nog maar één exemplaar beschikbaar! 

Showroommodellen hebben op verschillende plaatsen in onze showroom gestaan, op deze fietsen is echter niet gefietst!

csm_FLYER_Upstreet3_7.23_HS_Comfort_CurcumaGloss_530c5f4401

FLYER: GAAT UITSLUITEND VOOR HET BESTE!

De Flyer E-bikes kenmerken zich door kwaliteit, comfort, betrouwbaarheid en innovatie. Deze kenmerken vertalen zich in prestaties en een hoge mate van functionaliteit, waarbij de modernste rijwieltechnologie toegepast wordt.

Lees verder

FLYER: MEER DAN ALLEEN EEN NAAM

Flyer E-bikes worden ontwikkeld en geproduceerd door de firma Biketec AG in het centraal gelegen ‘Huttwil’ aan de rand van het idyllische Emmental. In de fabriek werken zo’n 200 medewerkers aan één hoofddoel: innovatieve oplossingen combineren met een uniek en herkenbaar design van Zwitserse kwaliteit. FLYER is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een wereldwijde speler in de E-bike markt. Bij Flyer staan de klanten centraal, want alleen zó kunnen de speciaal opgeleide Flyer dealers een eindproduct met de beste onderdelen en beste afwerking bieden. Flyer focust zich volledig op het ontwikkelen en produceren van elektrische fietsen. Met onderscheidende, kwalitatief hoogwaardige en duurzame producten wil Flyer voorzien in de mobiliteitsbehoefte van haar klanten. De door haar gevoerde producten zijn niet alleen functioneel doordacht, maar zorgen ook met hun unieke design voor een meerwaarde bij de gebruiker.

'De FLYER E-bikes kenmerken zich door kwaliteit, comfort, betrouwbaarheid en innovatie’

 

DE MERKWAARDEN VAN FLYER

Zwitserse kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons centraal, dit is toe te schrijven aan onze focus en knowhow. Wij bouwen al decennialang Flyer E-bikes. De combinatie van veiligheid, stabiliteit, comfort en een hoge mate van functionaliteit met gebruiksgemak resulteren in een lange levensduur van onze E-bikes. We vervullen elk doel, elke behoefte en de meest uiteenlopende eisen die aan E-bikes gesteld worden. Daarvoor worden de Flyer E-bikes ontwikkeld op basis van stabiele, hoogwaardige frames waarbij elk detail zorgvuldig doordacht is en waar de componenten nauwkeurig op elkaar afgestemd zijn. 

Flyer garantie 

Als Zwitsers bedrijf hechten wij veel waarde aan premium kwaliteit, waarbij wij onze klanten consistente en hoge productkwaliteit bieden. Dit komt tot uiting in onze uitzonderlijke lange FLYER garantietermijn. FLYER staat garant voor vele jaren fietsplezier!

Innovatie

Flyer heeft als een van de pioniers op het gebied van E-bikes jarenlange ervaring met continue innovatie om de beste E-bikes te ontwikkelen. Flyer was haar tijd vooruit toen ze als eerste E-bikes met een middenmotor uitbracht. En ook nu weer met de introductie van het FIT-systeem. Het FIT-systeem is ontwikkeld om perfect aan de wensen van de klant te voldoen: betere fietsondersteuning door gebruik van een automatisch schakelende motor en meer feedback over de prestatie van de berijder. Deze technologie is uniek op de markt. Binnen Flyer ligt de focus bij het ontwikkelen van E-bikes op de toekomstige klantbehoefte.

Bereik

Het bereik is afhankelijk van vele factoren. Naast de accucapaciteit spelen de geselecteerde motorondersteuning, de geografische gesteldheid, de bestrating en niet in de laatste plaats het gewicht van de berijder en de bandenspanning een bepalende rol. Bij Flyer kan de klant de accucapaciteit afstemmen op het verwachte gebruik, doordat wij een zeer breed assortiment aan accu’s bieden met capaciteiten van 432 Wh tot maar liefst 648 Wh.

Sorteer lijst: