• TESTFIETS RESERVEREN KLIK HIER!

    Ebike testen actiebanner

Flyer

-

Upstreet6 HS

Opruiming € 5.399,00 € 3.799,00 Vergelijk

Zoef met hoge snelheid over het asfalt en geniet van de acceleratie, voel de wind in het gezicht, vermijd de drukke ochtendspits, rijd in stijl langs de files en voorkom stress en parkeerproblemen. De Upstreet6 staat symbool voor de nieuwe vorm van dagelijkse mobiliteit die steeds verder inburgert.

Met deze fiets rijdt men op een efficiënte, actieve en duurzame manier van A naar B. Deze snelle e-bike (speed pedelec) biedt pedaalondersteuning tot 45 kilometer per uur en is ontworpen voor het woon-werkverkeer.

De achterwielmotor is krachtig en vrijwel geruisloos en zorgt zo voor een dynamische rit. De Upstreet6 is stijlvol vormgegeven met een strakke belijning en fraaie details, zoals het FIT D1 Display dat in de stuurpen is weggewerkt. Ook de FLYER FIB-batterij is volledig geïntegreerd. Deze heeft een capaciteit van 810 Wh en is daarmee geknipt voor grotere afstanden. De batterij levert een constant vermogen tijdens langere woon-werkritten en draait zijn hand niet om voor een extra ommetje. Het woon-werkverkeer was nog nooit zo plezierig.

 

SHOWROOM OPRUIMING

Profiteer nu van extra hoge kortingen tijdens onze showroom-opruiming.

Om plaats in onze showroom te maken ruimen wij alle modellen van de voorgaande collectie op. Profiteer daarom nu van extra hoge kortingen op onze showroommodellen. Het betreft een beperkte selectie fietsen dus wacht niet te lang, van elk model is vaak nog maar één exemplaar beschikbaar! 

Fietsen uit de showroomopruiming zijn nieuwe fietsen (niet gebruikte fietsen) die een geruime tijd op verschillende locaties in onze showroom gestaan en kunnen lichtelijk beschadigd zijn. Op deze fietsen is daarom een extra hoge korting van toepassing!

 

RWSF foto Roger vierkant

Stel een vraag over de Flyer - Upstreet6 HS

Roger is één van onze specialisten. Heeft u een vraag of wilt u meer weten over de beschikbaarheid dit model?

Stel een vraag aan Roger

ONZE "FLYER - UPSTREET6 HS" TESTFIETSEN:

Testfiets: T06

Frame-maat: Large (voor personen ca. 1.68- 1.85)

Bijzonderheden: achterwielmotor TDCM HCAS, kleurendisplay Flyer D1, derailleurversnelling Shimano Deore 10-speed

Bij het testen van deze e-bike stellen wij een goedgekeurde helm ter beschikking. U dient in het bezit te zijn van een bromfietscertificaat of een rijbewijs B

Test deze fiets vrijblijvend!
Specificaties
Upstreet6 HS
Black Gloss
2021
Aluminium, Internal Cable Routing
Shimano Deore, 11-42T
10
Flyer Disc
27.5"
Continental Contact Plus City 27.5 X 2.20
SR Suntour MobiE 45 Air
Flyer FIB-810 (804 Wh / 16.75 Ah / 48V)
TDCM HCA5
FIT D1 (3.5" kleurendisplay)
Nee
Ja
Ja
Medium

Dit model is bijna uitverkocht en alleen nog beschikbaar in bovenstaande maat.
32 kg. (incl. accu)
Servicepakket E-BIKE

Uw nieuwe E-bike wordt geleverd inclusief ons uitgebreide servicepakket. Dit servicepakket is gratis voor u! Klik op de onderstaande button voor meer informatie.

 

Brochure Servicepakket E-BIKE

(WA) Verzekering HIGHSPEED E-BIKE

Natuurlijk wilt u met een gerust gevoel op pad met uw nieuwe high speed e-bike. Klik op de onderstaande button en lees meer over het (WA) verzekeren van uw kostbare fiets.

Brochure (WA) Verzekering HIGHSPEED E-BIKE