• TESTFIETS RESERVEREN KLIK HIER!

  Ebike testen actiebanner

Kalkhoff

-

Endeavour 7.B Pure Heren Grey

vanaf € 5.499,00 Inruil mogelijk Vergelijk

Maximaal presteren. Minimalistisch design. De Kalkhoff Endeavour 7.B Pure heeft een sterk aluminium frame en een geïntegreerde carbon voorvork waardoor je stabiel rijgedrag ervaart. De fiets is een ware eye-catcher waarmee je als forens duizenden kilometers gaat maken. 

De Endeavour 7.B Pure heeft een elektrische 1x12 SLX/XT Di2 afmontage. Door de 1x12 versnellingen heb je veel bereik waardoor je op glooiend, maar ook op meer heuvelachtig terrein, prima uit de voeten kan. Het Di2 elektrisch schakelen zorgt voor precieze en directe schakelprestaties. De SLX/XT groep is van hoogstaande kwaliteit waardoor je de fiets dagelijks intensief kan gebruiken. De hydraulische schijfremmen zorgen voor uitstekende remprestaties, ook in slecht weer. Hierdoor zit je met een veilig gevoel op je fiets.

De Bosch Performance Line CX motor is de krachtigste motor van Bosch voor elektrische hybride fietsen, hierdoor kan je altijd rekenen op de juiste steun in de rug. De fiets heeft een mooie geïntegrrerde accu met een capaciteit van 625Wh. Hierdoor kan je gerust 125 kilometer op een accu fietsen. Het aantal kilometers wat je op een accu kan fietsen kan wel variëren door omstandigheden zoals bijvoorbeeld het gewicht van de berijder, mate van ondersteuning en de buitentemperatuur. De Schwalbe Super Moto banden hebben uitstekende grip en rijden niet snel lek.  

De fiets is bruikbaar voor lange afstanden waardoor je in het weekend uitstekend kan gaan toeren. De geometrie is comfortabel genoeg voor lange tochten, de kwaliteit is zeer hoogwaardig en de fiets is voorzien van een standaard en Kiox kleurenscherm met walk assist  De kabels zijn in het frame verwerkt om zo de levensduur van de kabels te verhogen waardoor er minder onderhoud aan je fiets nodig is. 

 

PLUSPUNTEN 

 • Exclusieve frameafwerking met volledig geïntegreerde kabels
 • Krachtige Bosch CX 85Nm motor GEN4 
 • Stijlvol in het frame geïntegreerde Bosch 625Wh accu
 • Hydraulische schijfremmen
 • Shimano Di2 elektronisch 1x12 versnelling systeem

ACTIERADIUS 

De aan ons door klanten meest gestelde vraag is onbetwist 'hoeveel kilomters kan ik met deze e-bike afleggen'.  De afstand (actieradius) je met een e-bike kunt afleggen hangt af van een aantal factoren. Om te berekenen hoeveel kilometer je met een betreffende e-bike kunt fietsen, heeft Bosch de actieradius-calculator ontwikkeld. 

KLIK HIER OM DE ACTIERADIUS TE BEREKENEN

 

LEVERTIJDEN

Zoals je reeds gemerkt zult hebben is de e-bike een hot item. Als je om je heen kijkt zie je zelfs al meer e-bikes dan gewone fietsen. Door de grote vraag naar e-bikes is er een tekort ontstaan aan onderdelen en componenten. Door deze tekorten lopen de levertijden op en kunnen wij op dit moment helaas geen concrete levertijden communiceren. Een levertijd van 2 tot 6 maanden is op dit moment meer regelmaat dan uitzondering! Voor seizoen 2022 is nu al bekend dat er niet genoeg fietsen geproduceerd kunnen worden om aan de grote vraag te voldoen. Ook voor het nieuwe seizoen zullen fietsen weer snel uitverkocht raken. 

Wacht daarom niet tor het laatste moment met het reserveren/bestellen van je nieuwe fiets!

 

PRIJZEN

De op onze website vermelde prijzen zijn de door de fabrikant vastgestelde adviesprijzen. Deze prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen gedurende het seizoen nog wijzigen!

 

RWSF foto Roger vierkant

Stel een vraag over de Kalkhoff - Endeavour 7.B Pure Heren Grey

Roger is één van onze specialisten. Heeft u een vraag of wilt u meer weten over de beschikbaarheid dit model?

Stel een vraag aan Roger

ONZE "KALKHOFF - ENDEAVOUR 7.B PURE HEREN GREY" TESTFIETSEN:

Testfiets: T62

BIJZONDERHEDEN

 • Framemaat 53 cm (voor een lichaamslengte van ca. 170 - 1.88 cm)
 • Verstelbaar zadel
 • Shimano SLX Di2 elektronisch 12 speed derailleurversnellingen
 • Hydraulische schijfremmen
 • Bosch Performance CX GEN4 85 Nm motor
 • Bosch Powertube 625 Wh
 • Bosch KIOX bedieningsdisplay

Deze testfiets is een fiets uit de 2021 / 2022 collectie. 

Test deze fiets vrijblijvend!
Specificaties
Endeavour 7.B Pure Heren Grey
Jetgrey Matt
2021 / 2022
lichtgewicht aluminium met volledig geïntegreerde kabels
Derailleur, Shimano XT, voor 38t, achter 10t-45t
12 versnellingen
Naven; Shimano | Velgen: Rodi TRYP35 dubbel gebust
27.5"
Schwalbe Super Moto-X, 62-584
Integrated Carbon
Bosch Powertube Li-Ion 36v 625Wh | 4A acculader
Bosch Performance Line CX GEN4, 36V, 250W, 85Nm
Bosch Kiox
Ja
Nee
Ja
Dit model is in meerdere frametypes en framematen leverbaar, onderstaand de maten die wij per model beschikbaar hebben.

- Heren, Jetgrey Matt : 48cm (M)
- Heren, Jetgrey Matt : 53cm (L)
Opmerking; niet meer leverbaar in de kleur 'green glossy'.

BELANGRIJK!
Voor seizoen 2022 zijn er per frametype en framemaat slechts een beperkt aantal fietsen beschikbaar, informeer vrijblijvend of het gewenste frametype en de juiste framemaat nog leverbaar is!
24,9
Servicepakket E-BIKE

Uw nieuwe E-bike wordt geleverd inclusief ons uitgebreide servicepakket. Dit servicepakket is gratis voor u! Klik op de onderstaande button voor meer informatie.

 

Brochure Servicepakket E-BIKE

Verzekering E-BIKE

Natuurlijk wilt u met een gerust gevoel op pad met uw nieuwe e-bike. Klik op de onderstaande button en lees meer over het verzekeren van uw kostbare fiets.

 

Brochure Verzekering E-BIKE