• TESTFIETS RESERVEREN KLIK HIER!

  Ebike testen actiebanner

Specialized

-

Tero 4.0 Step Through Red

€ 5.100,00 Inruil mogelijk Vergelijk

De nieuwe Turbo Tero is een elektrische mountainbike die is uitgerust voor dagelijkse ritten. Een mountainbike die je kunt gebruiken voor woon-werkverkeer. Een forens waar je op kunt touren. Een tourfiets waar je al je spullen mee kunt vervoeren. Wat je ook zoekt in een fiets en waar je ook heen wil: Tero is hier voor jou. Tero combineert aanpasbaar vermogen met het DNA van een World Champion-winnende mountainbike en toonaangevende elektrische ondersteuning.

Tero’s kracht zit hem in de combinatie van kracht, vertrouwen en veelzijdigheid. Deze eigenschappen resulteren in een sterke, efficiënte en aanpasbare fiets waarmee je overal met plezier rijdt: van straten in de stad tot offroadpaden buiten de stad.

 • Turbo Full Power 2.0 Motor en 710 Wh Accu – De motor die is geïntegreerd in het aluminium frame van de Tero 4.0 verviervoudigd jouw vermogen, levert voldoende wattage voor het snel beklimmen van de steilste heuvels en voorziet je van genoeg extra kracht om je extra uitrusting, boodschappen, kinderen en dagdromen mee te nemen zonder dat het zweet je uitbreekt. It’s you, only faster. Maar wat deze motor écht onderscheid van andere motoren is de efficiëntie en samensmelting van jouw krachten met die van de fiets.
 • Mission Control en MasterMind – Met Mission Control kun je de vermogensniveaus van de Tero aanpassen naar jouw gewenste voorkeur. Alle drie de standaard vermogensstanden kunnen bijna eindeloos aangepast worden om aan jouw kracht- en bereikwensen te voldoen. MasterMind’s MicroTune functie kan vermogensniveaus in stappen van 10% aanpassen, zodat je het bereik kunt afstemmen op jouw behoeften.
 • Mountainbike DNA – Tero’s onderdelen zijn gemaakt om controle en vertrouwen te verbeteren. Agressief, maar toch soepel rollende 29” wielen met 2.3” Ground Control banden bieden voldoende tractie in elke situatie. De SRAM schijfremmen zorgen voor een stevige remweg, 110 mm voorvering zorgt voor een soepele rij-ervaring en een dropper post helpt je als je echt technische stukken naar beneden rijdt in off-road situaties.
 • Turbo System Lock – Gebruik de Mission Control app om de motor van je fiets te vergrendelen en het bewegingssensoralarm te activeren. Als deze eenmaal vergrendeld is, kan de accu niet ontgrendeld worden door iemand anders dan de eigenaar van de fiets.
 • Uitgerust met DRYTECH spatborden, LED-verlichting en 27 kilo capaciteit HD-drager. De achterdrager is compatibel met kinderzitjes en de fiets is berekend op het trekken van een aanhanger met steekas.

LEVERTIJDEN

Zoals je reeds gemerkt zult hebben is de e-bike een hot item. Als je om je heen kijkt zie je zelfs al meer e-bikes dan gewone fietsen. Door de grote vraag naar e-bikes is er een tekort ontstaan aan onderdelen en componenten. Door deze tekorten lopen de levertijden op en kunnen wij op dit moment helaas geen concrete levertijden communiceren. Een levertijd van 2 tot 6 maanden is op dit moment meer regelmaat dan uitzondering! Voor seizoen 2022 is nu al bekend dat er niet genoeg fietsen geproduceerd kunnen worden om aan de grote vraag te voldoen. Ook voor het nieuwe seizoen zullen fietsen weer snel uitverkocht raken. 

Wacht daarom niet tor het laatste moment met het reserveren/bestellen van je nieuwe fiets!

 

PRIJZEN

De op onze website vermelde prijzen zijn de door de fabrikant vastgestelde adviesprijzen. Deze prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen gedurende het seizoen nog wijzigen!

RWSF foto Roger vierkant

Stel een vraag over de Specialized - Tero 4.0 Step Through Red

Roger is één van onze specialisten. Heeft u een vraag of wilt u meer weten over de beschikbaarheid dit model?

Stel een vraag aan Roger

ONZE "SPECIALIZED - TERO 4.0 STEP THROUGH RED" TESTFIETSEN:

Testfiets: T79

BIJZONDERHEDEN

 • Framemaat L (voor een lichaamslengte van ca. 168 - 1.90 cm)
 • Verstelbaar zadel
 • Sram NX 11 speed derailleurversnellingen
 • Hydraulische schijfremmen
 • Motor, Specialized 2.0, 70Nm koppel
 • Accu, Specialized U2-710, 710Wh
 • Dispay Specialized MasterMind TCD, Bluetooth® connectiviteit
 • Dit is een fiets uit de 2023 collectie
Test deze fiets vrijblijvend!
Specificaties
Tero 4.0 Step Through Red
Redwood / Black
2022/2023
E5 Aluminum, bottom bracket motor mount, fully integrated & lockable downtube battery, internal cable routing, lock and front rack mount
SRAM NX, 11-speed
11
Specialized alloy front & rear hub disc, sealed cardridge bearings
29"
Ground Control, 2Bliss Ready, 29x2.35"
Rockshox Recon Silver TK, 110mm travel, Motion-Control
Specialized U2-710, alloy casing, state of charge display, 710Wh
Specialized 2.0, 70Nm torque, custom tuned motor, 250W nominal
MasterMind TCD, w/handlebar remote, built-in anti-theft feature, Bluetooth® connectivity, customizable display pages
Nee
Nee
Ja
Onderstaand de framematen waarin dit model wordt gemaakt:

lichaamslengte 158-165 cm = framemaat S
lichaamslengte 165-178 cm = framemaat M
lichaamslengte 178-185 cm = framemaat L
lichaamslengte 185-193 cm = framemaat XL

BELANGRIJK!
Voor seizoen 2022 zijn er per framemaat slechts een beperkt aantal fietsen beschikbaar, informeer vrijblijvend of het gewenste framemaat nog leverbaar is!
Servicepakket E-BIKE

Uw nieuwe E-bike wordt geleverd inclusief ons uitgebreide servicepakket. Dit servicepakket is gratis voor u! Klik op de onderstaande button voor meer informatie.

 

Brochure Servicepakket E-BIKE

Verzekering E-BIKE

Natuurlijk wilt u met een gerust gevoel op pad met uw nieuwe e-bike. Klik op de onderstaande button en lees meer over het verzekeren van uw kostbare fiets.

 

Brochure Verzekering E-BIKE