• TESTFIETS RESERVEREN KLIK HIER!

    Ebike testen actiebanner
  • Het juiste advies!Werner en Roger helpen u graag verder!

  • FLYER E-bikesDe nieuwst generatie Flyer e-bikes, nu in onze showroom!Modellen

  • STROMER 45km BikesOvertuig jezelf en maak vrijblijvend een proefrit! Modellen

  • KOGA E-bikesKoga, met de hand gebouwde perfectie uit Heereveen Modellen

  • Riese & Müller E-bikesDe meest vooruitstrevende en hoogwaardige e-bike!

  • Cannondale E-bikesDe comfortabele en lichtlopende e-bike!

Opmaak magazijnopruiming banner 28-05

MEGA MAGAZIJN OPRUIMING!

Profiteer nu van extra hoge kortingen tijdens onze MEGA magazijn opruiming.

De nieuwe e-bikes, mountainbikes en racefietsen van de 2020 collecties stromen nu bij ons binnen. Om plaats in ons magazijn te maken ruimen wij alle modellen van voorgaande collecties op. Profiteer daarom nu van absolute bodemprijzen! Het betreft een beperkte selectie fietsen dus wacht niet te lang want van elk model is vaak nog maar één exemplaar beschikbaar! 

RE_SH2701_LUZERN_D580760

FLYER: GAAT ALLEEN VOOR HET BESTE!

De Flyer E-bikes kenmerken zich door kwaliteit, comfort, betrouwbaarheid en innovatie. Deze kenmerken vertalen zich in prestaties en een hoge mate van functionaliteit, waarbij de modernste rijwieltechnologie toegepast wordt.

Lees verder

FLYER: MEER DAN ALLEEN EEN NAAM

Flyer E-bikes worden ontwikkeld en geproduceerd door de firma Biketec AG in het centraal gelegen ‘Huttwil’ aan de rand van het idyllische Emmental. In de fabriek werken zo’n 200 medewerkers aan één hoofddoel: innovatieve oplossingen combineren met een uniek en herkenbaar design van Zwitserse kwaliteit. FLYER is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een wereldwijde speler in de E-bike markt. Bij Flyer staan de klanten centraal, want alleen zó kunnen de speciaal opgeleide Flyer dealers een eindproduct met de beste onderdelen en beste afwerking bieden. Flyer focust zich volledig op het ontwikkelen en produceren van elektrische fietsen. Met onderscheidende, kwalitatief hoogwaardige en duurzame producten wil Flyer voorzien in de mobiliteitsbehoefte van haar klanten. De door haar gevoerde producten zijn niet alleen functioneel doordacht, maar zorgen ook met hun unieke design voor een meerwaarde bij de gebruiker.

'De FLYER E-bikes kenmerken zich door kwaliteit, comfort, betrouwbaarheid en innovatie’

 

DE MERKWAARDEN VAN FLYER

Zwitserse kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons centraal, dit is toe te schrijven aan onze focus en knowhow. Wij bouwen al decennialang Flyer E-bikes. De combinatie van veiligheid, stabiliteit, comfort en een hoge mate van functionaliteit met gebruiksgemak resulteren in een lange levensduur van onze E-bikes. We vervullen elk doel, elke behoefte en de meest uiteenlopende eisen die aan E-bikes gesteld worden. Daarvoor worden de Flyer E-bikes ontwikkeld op basis van stabiele, hoogwaardige frames waarbij elk detail zorgvuldig doordacht is en waar de componenten nauwkeurig op elkaar afgestemd zijn. 

Flyer garantie 

Als Zwitsers bedrijf hechten wij veel waarde aan premium kwaliteit, waarbij wij onze klanten consistente en hoge productkwaliteit bieden. Dit komt tot uiting in onze uitzonderlijke lange FLYER garantietermijn. FLYER staat garant voor vele jaren fietsplezier!

Innovatie

Flyer heeft als een van de pioniers op het gebied van E-bikes jarenlange ervaring met continue innovatie om de beste E-bikes te ontwikkelen. Flyer was haar tijd vooruit toen ze als eerste E-bikes met een middenmotor uitbracht. En ook nu weer met de introductie van het FIT-systeem. Het FIT-systeem is ontwikkeld om perfect aan de wensen van de klant te voldoen: betere fietsondersteuning door gebruik van een automatisch schakelende motor en meer feedback over de prestatie van de berijder. Deze technologie is uniek op de markt. Binnen Flyer ligt de focus bij het ontwikkelen van E-bikes op de toekomstige klantbehoefte.

Bereik

Het bereik is afhankelijk van vele factoren. Naast de accucapaciteit spelen de geselecteerde motorondersteuning, de geografische gesteldheid, de bestrating en niet in de laatste plaats het gewicht van de berijder en de bandenspanning een bepalende rol. Bij Flyer kan de klant de accucapaciteit afstemmen op het verwachte gebruik, doordat wij een zeer breed assortiment aan accu’s bieden met capaciteiten van 432 Wh tot maar liefst 648 Wh.

Sorteer lijst:
RWSF banner Bosch-Pannasonic motor

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN I.V.M. CORONAVIRUS

Beste klant,

Voor de gezondheid van onze medewerkers en om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen, hebben wij besloten om klantbezoeken zoveel mogelijk te spreiden.  Voorlopig hanteren wij een deurbeleid, wat inhoudt dat wij niet meer dan 6 personen tegelijk in onze winkel binnen kunnen laten. Wij vragen u daarom indien mogelijk om een afspraak te maken. Tijdens deze periode kunt u ons als volgt bereiken:

Openingstijden  afgeven/ophalen reparatie/onderhoud
Maandag gesloten gesloten
Dinsdag 10.00 - 18.00 vanaf 9.00 uur
Woensdag 10.00 - 18.00 vanaf 9.00 uur
Donderdag 10.00 - 18.00 vanaf 9.00 uur
Vrijdag 10.00 - 18.00 vanaf 9.00 uur
Zaterdag 09.00 - 16.00 vanaf 9.00 uur

AFSPRAAK MAKEN SERVICEAFDELING

OPMERKING! het afgeven en/of ophalen van repartiefietsen kan van dinsdag t/m zaterdag vanaf 9.00 uur

 

AFSPRAAK MAKEN VERKOOPAFDELING

BEZOEK ZONDER AFSPRAAK

Mocht u zonder afspraak een bezoek aan onze winkel willen brengen dan bent u tijdens bovenstaande openingstijden van harte welkom. Hierbij willen wij wel opmerken dat wij voorlopig een deurbeleid hanteren en niet meer dan 6 klanten tegelijkertijd binnen laten. het kan daarom gebeuren dat u even buiten moet wachten.

Bedankt voor uw begrip! Het Roger Wijnen sportief fietsen team.

Sluiten