• Meer dan 30 testfietsen!

    Vrijblijvend een E-BIKE testen
RWSF banner Bosch-Pannasonic motor
e-worldtraveller

KOGA: PERFECTIE TOT IN DETAIL

Koga staat voor perfectie tot in de details. Dat geldt ook voor de E-bikes. Koga heeft een team van ervaren product ingenieurs en designers die met elkaar één doel voor ogen hebben: het ontwerpen van topkwaliteit fietsen die voldoen aan de wensen van de moderne consument. 

Lees verder

KWALITEIT VANAF DE BASIS

De basis voor de ontwikkeling is voor alle Koga fietsen gelijk en bestaat uit een combinatie van sportiviteit, comfort en een exclusief design met een perfecte afwerking. Handgebouwd in Nederland aan de hand van hoge kwaliteitsnormen met continue controle in het eigen testcentrum.

 

MET KOGA VEILIG OP WEG

Met een Koga E-bike bent u altijd veilig onderweg. Alle fietsen zijn voorzien van de laatste innovaties op het gebied van elektrisch fietsen. Zo meten sensoren in de motor continue het aantal omwentelingen en de kracht die op de pedalen wordt gebracht. U loopt dus niet het gevaar dat de motor direct en onverwacht in werking treedt. Zo kunt u bijvoorbeeld gerust uw voet op de pedalen laten rusten terwijl u voor een rood stoplicht staat. De schokvrije ondersteuning zet zeer gelijkmatig in. Doordat de bedieningsknoppen direct naast het handvat geplaatst zijn, kunt u uw elektrische fiets bedienen zonder uw handen van het stuur te halen.

 

VERTROUWDE KOGA GARANTIE

U krijgt standaard twee jaar garantie op de specifieke onderdelen van uw Koga E-bike (uitgezonderd slijtagedelen) met bovendien een levenslange garantie op het frame en 10 jaar garantie op de lak. Ook op de accu krijgt u standaard twee jaar garantie, ongeacht het aantal ladingen. Bij een E-bike van Koga kunt u erop vertrouwen, dat wij jaren later nog een vervangend onderdeel voor uw elektrische fiets kunnen leveren.

Sorteer lijst: