• TESTFIETS RESERVEREN KLIK HIER!

    Ebike testen actiebanner

Cube

-

Kathmandu Hybrid EXC Easy Entry 625

€ 3.199,00 Inruil mogelijk Vergelijk

Wat je ook zoekt in een hybride toerfiets, je vindt het in de gloednieuwe Kathmandu Hybrid EXC. Het nieuwe frame is geïnspireerd op dat van onze hybride mountainbikes, inclusief slanke belijning, modulaire accusysteem en een motorbehuizing die zo klein is, dat het moeilijk is om te geloven dat er überhaupt een motor aan boord is. Toch is die er. De Bosch CX aandrijflijn van de vierde generatie is echter ongekend veel compacter (en lichter) dan z’n voorganger. Natuurlijk heeft dit frame alle genadeloze proeven die er inhets testlab op uitgevoerd hebben moeiteloos doorstaan. En tijdens proefritten in de echte wereld bleek het lage zwaartepunt een schot in de roos. De Kathmandu Hybrid EXC is levendig en laat zich intuïtief van richting veranderen, maar zonder in te boeten op stabiliteit en koersvastheid, zelfs niet met bagagetassen aan de in het frame geïntegreerde Carrier 2.0 bagagedrager. Met de 1x11 aandrijflijn van Shimano is altijd een passend verzet voorhanden, hoe steil de heuvel ook is. De fiets wordt afgerond met krachtige schijfremmen, lange spatborden, een stevige achterstandaard en geïntegreerde verlichting, zodat je het hele jaar door lekker kunt trappen. Ook nieuw: Cube heeft het frame zo ontworpen, dat er een voorvork met 100 mm veerweg in past. In combinatie met de verende zadelpen is comfort gegarandeerd, ook al vanwege de volumineuze en extra sterke Schwalbe e-bike banden. Dus wat je ook gaat doen - werk, weekendje weg, verre reis - van de Kathmandu Hybrid EXC kun op aan. Fijn gevoel is dat.

RWSF foto Werner vierkant

Stel een vraag over de Cube - Kathmandu Hybrid EXC Easy Entry 625

Werner is één van onze specialisten. Heeft u een vraag of wilt u meer weten over de beschikbaarheid van dit model?

Stel een vraag aan Werner

ONZE "CUBE - KATHMANDU HYBRID EXC EASY ENTRY 625" TESTFIETSEN:

Testfiets: T33

Frame-maat: 50 (voor personen ca. 1.65 - 1.85)

Bijzonderheden: derailleurversnelling Shimano Deore XT 11-speed, luchtgeveerde voorvork

Deze fiets is voorzien van de krachtige, nieuwe Bosch Performance Line CX middenmotor 

Test deze fiets vrijblijvend!
Specificaties
Kathmandu Hybrid EXC Easy Entry 625
Iridium 'n Red
2020
Aluminium Superlite
Shimano XT RD-M8000-GS
11
Cube EX23 Disc Tubeless Ready
28"
Schwalbe Marathon E-Plus, 55-622
SR Suntour XCR32 LO-R Air, 100 mm. Lockout
Bosch PowerTube 625
Bosch Performance CX Generation 4
Bosch Intuvia
Ja
Nee
Ja
Heren: 50, 54, 58, 62
Trapeze: 46, 50, 54
Easy Entry: 46, 50, 54, 58
26.5 kg. (incl. accu)
Servicepakket E-BIKE

Uw nieuwe E-bike wordt geleverd inclusief ons uitgebreide servicepakket. Dit servicepakket is gratis voor u! Klik op de onderstaande button voor meer informatie.

 

Brochure Servicepakket E-BIKE

Verzekering E-BIKE

Natuurlijk wilt u met een gerust gevoel op pad met uw nieuwe e-bike. Klik op de onderstaande button en lees meer over het verzekeren van uw kostbare fiets.

 

Brochure Verzekering E-BIKE