• TESTFIETS RESERVEREN KLIK HIER!

    Ebike testen actiebanner

Cube

-

Touring Hybrid EXC 500 Trapeze

€ 2.699,00 Inruil mogelijk Vergelijk

In onze Touring Hybrid Exc vloeien high-tech framebouw en geavanceerde motortechniek samen tot een van de meest fraaie en veelzijdige e-bikes van dit moment. Fraai vanwege de volledige geïntegreerde motor, batterij en bagagedrager, veelzijdig vanwege het grote inzetbereik. Want of je nu naar je werk wilt fietsen, lekker wilt toeren in het weekend of gewoon even boodschappen moet doen, op de Touring Hybrid Exc kan je altijd vertrouwen. De vernieuwde Bosch aandrijving (met 500 Wh accu) is lichter en stiller dan ooit tevoren. En de ondersteuning zó geraffineerd en zó natuurlijk, dat je niet eens in de gaten hebt dat je geholpen wordt bij het trappen. Je moet erop gereden hebben om het te geloven. Ook de componenten zijn top. Van de elf soepel schakelende Shimano XT versnellingen en de krachtige hydraulische schijfremmen van Shimano tot de soepele en makkelijk instelbare luchtvork van Suntour, deze fiets is helemaal af.

RWSF foto Werner vierkant

Stel een vraag over de Cube - Touring Hybrid EXC 500 Trapeze

Werner is één van onze specialisten. Heeft u een vraag of wilt u meer weten over de beschikbaarheid van dit model?

Stel een vraag aan Werner

Specificaties
Touring Hybrid EXC 500 Trapeze
Black 'n Grey
Darkred 'n Red
2018
Aluminium Superlite
Shimano XT
1X11
Cube SX20
28"
Schwalbe Marahon GT Tour
SR SUntour NCX
Bosch PowerPack 500
Bosch Active Plus
Bosch Intuvia
Ja
Nee
Nee
46, 50, 54
22,9 kg. (incl. accu)
Servicepakket E-BIKE

Uw nieuwe E-bike wordt geleverd inclusief ons uitgebreide servicepakket. Dit servicepakket is gratis voor u! Klik op de onderstaande button voor meer informatie.

 

Brochure Servicepakket E-BIKE

Verzekering E-BIKE

Natuurlijk wilt u met een gerust gevoel op pad met uw nieuwe e-bike. Klik op de onderstaande button en lees meer over het verzekeren van uw kostbare fiets.

 

Brochure Verzekering E-BIKE