• TESTFIETS RESERVEREN KLIK HIER!

    Ebike testen actiebanner

Flyer

-

Gotour2 5.00

Opruiming € 2.999,00 € 2.699,00 Vergelijk

Teruggebracht tot wat echt essentieel is biedt de Flyer Gotour2 toch alles wat u van een kwaliteit e-bike mag verwachten. Het hoogwaardig aluminium frame is met zijn lage, ruime instap bijzonder comfortabel en stabiel. Zijn trendy uitstraling maakt hem tot een echte blikvanger. De compacte Bosch Active Line Plus aandrijving ondersteunt u harmonisch en stil tot 25 km/h. Indien u de ondersteuning uitschakelt fietst de Gotour2, door zijn geringe motorweerstand, bijna als een gewone fiets zonder ondersteuning.

 

De onder de bagagedrager verborgen uiteembare accu zorgt voor een hoge actieradius. Ongeacht of u lange uitstapjes onderneemt, of voor het alledaagse verkeer op deze e-bike wilt vertrouwen; de Gotour2 is uw perfecte metgezel.

 

Op de foto staat de fiets afgebeeld met een derailleursysteem. In Nederland is de Gotour2 enkel leverbaar met een Shimano Nexus naafversnelling.

RWSF foto Roger vierkant

Stel een vraag over de Flyer - Gotour2 5.00

Roger is één van onze specialisten. Heeft u een vraag of wilt u meer weten over de beschikbaarheid dit model?

Stel een vraag aan Roger

Specificaties
Gotour2
Silver Dark Cool
Classic Red
2019
Flyer hydrogevormde buizen, Aluminium
Shimano Nexus 8 Standard
8
28"
Schwalbe Energizer Plus 28 x 2.00
SR Suntour NEX, 63 mm.
Bosch PowerPack 500
Bosch Active Line +
Bisch Intuvia
Ja
Nee
Ja
L
Servicepakket E-BIKE

Uw nieuwe E-bike wordt geleverd inclusief ons uitgebreide servicepakket. Dit servicepakket is gratis voor u! Klik op de onderstaande button voor meer informatie.

 

Brochure Servicepakket E-BIKE

Verzekering E-BIKE

Natuurlijk wilt u met een gerust gevoel op pad met uw nieuwe e-bike. Klik op de onderstaande button en lees meer over het verzekeren van uw kostbare fiets.

 

Brochure Verzekering E-BIKE