• TESTFIETS RESERVEREN KLIK HIER!

    Ebike testen actiebanner

Flyer

-

Gotour6 7.10 Comfort

€ 4.199,00 Inruil mogelijk Vergelijk

Het vooruitstrevende ontwerp en de onopvallende frame-integratie van de aandrijving en batterij maken van de Gotour6 de elektrische toerfiets van de volgende generatie. Of het nou gaat om de kabelgeleiding door het frame of om de onderdelen die qua functie en uiterlijk op elkaar zijn afgestemd: de Gotour6 scoort punten vanwege de aandacht voor details. Ook de rij-eigenschappen zijn van het hoogste niveau.

 

Met het comfortabele frame en de harmonieuze en fluisterstille Bosc-aandrijving tovert de Gotour6 een FLYER-glimlach op ieders gezicht. Er zijn 2 frame uitvoeringen. Deze high-end e-bike laat niets te wensen over.

 

Let op: de afbeelding toont een riemaandrijving en een versnellingsnaaf. De Gotour6 7.10 is uitgerust met een derailleursysteem.

RWSF foto Roger vierkant

Stel een vraag over de Flyer - Gotour6 7.10 Comfort

Roger is één van onze specialisten. Heeft u een vraag of wilt u meer weten over de beschikbaarheid dit model?

Stel een vraag aan Roger

Specificaties
Gotour6 7.10 Comfort
Jeans Blue Gloss
Black Matt
2021
Aluminum
Shimano Deore, 10 speed, 11-42t
10
28"
Schwalbe Big Ben 28X2.15
SR Suntour MoniE 25 Coil, 75 mm, 15X100 mm. axle
Bosch PowerTube 625
Bosch Performance Line
Bosch Intuvia
Ja
Nee
Ja
S, M, L, XL
Servicepakket E-BIKE

Uw nieuwe E-bike wordt geleverd inclusief ons uitgebreide servicepakket. Dit servicepakket is gratis voor u! Klik op de onderstaande button voor meer informatie.

 

Brochure Servicepakket E-BIKE

Verzekering E-BIKE

Natuurlijk wilt u met een gerust gevoel op pad met uw nieuwe e-bike. Klik op de onderstaande button en lees meer over het verzekeren van uw kostbare fiets.

 

Brochure Verzekering E-BIKE

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN EN WERKWIJZE TIJDENS LOCKDOWN

Beste klant, ondanks de lockdown verlening die is aangekondigd op dinsdag 12 januari jongstleden, is ons team u graag van dienst. Tijdens deze periode zijn onze openingstijden en werkwijze aangepast. lees onderstaand voor de actuele informatie!

 

VERKOOPAFDELING bel of mail ons gerust!

In verband met de Covid-19 maatregelen zijn wij genoodzaakt om onze showroom tot en met dinsdag 9 februari 2021 te sluiten en is het helaas niet mogelijk een bezoek aan onze showroom te brengen. Voor vragen en /of het bestellen van fietsen staat ons verkoop team tijdens onderstaande tijden voor u klaar. Bel of mail ons gerust!  Mocht u een nieuwe fiets bij ons besteld hebben of wilt u een fiets bestellen en deze is op voorraad of komt in de lockdown periode bij ons binnen, dan wordt deze z.s.m. rijklaar gemaakt. Vervolgens nemen wij contact met u op en komen wij, indien gewenst, de fiets(en) bij u thuis afleveren*
 
BEZORGKOSTEN nieuwe fietsen*
  • 0 tot 19 km gratis
  • 20 tot 34 km € 15,-
  • 35 tot 50 km € 25,- 
  • Bij afstanden boven de 50 km is bezorgen helaas niet mogelijk!
INFORMATIE / VRAGEN VERKOOPAFDELING
Telefonisch bereikbaar van dinsdag t/m zaterdag van 11.00 tot 15.00 uur.
 

SERVICEAFDELING bel of mail ons gerust!

Ten tijden van de lockdown blijft onze serviceafdeling geopend. Hierbij willen wij wel opmerken dat wij tijdens deze periode UITSLUITEND werken op afspraak! Het ophalen en bezorgen van uw fiets verzorgen wij graag voor u!  Klik hier voor meer informatie.
 
AFSPRAAK MAKEN SERVICEAFDELING
Openingstijden serviceafdeling  
Maandag gesloten  
Dinsdag 09.00 - 18.00  
Woensdag 09.00 - 18.00  
Donderdag 09.00 - 18.00  
Vrijdag 09.00 - 18.00  
Zaterdag 09.00 - 16.00  

Sluiten