• TESTFIETS RESERVEREN KLIK HIER!

    Ebike testen actiebanner

Flyer

-

Upstreet5 7.20 HS D1 Mixte

€ 5.299,00 Inruil mogelijk Vergelijk

De Flyer Upstreet5 7.20 Highspeed: dé innovatieve stylist! We fietsen altijd en overal: op fietspaden in onze woonplaats, de snelfietsroute naar de stad en kronkelende, deels onverharde bospaden. Met de Upstreet5 kunt u op al deze plaatsen uit de voeten. Deze e-bike heeft een krachtige Panasonic middenmotor en een sportieve framegeometrie. Met 28" wielen en brede banden is er meer rijcomfort en veiligheid. Flyer heeft bovendien enkele luxe snufjes toegevoegd. De bediening van de ondersteuning gaat via een overzichtelijk en goed leesbaar kleurendisplay met navigatiefunctie. De fiets is voorzien van een loopondersteuning tot 6 km/h, heeft een stabiele Racktme bagagedrager en een bijzonder krachtige B&M koplamp en een ingebouwd remlicht in het achterlicht.

 

De hoogwaaardige met koolstofvezels versterkte riemaandrijving is schoon en vereist weinig onderhoud. Door de volledige integratie van de Enviolo TR automatische transmissie in het FIT-systeem is het mogelijk om volledig autmatisch te schakelen. Gewoon via de Flyer bedieningsunit zonder een afzonderlijke schakelhendel.

 

RWSF foto Roger vierkant

Stel een vraag over de Flyer - Upstreet5 7.20 HS D1 Mixte

Roger is één van onze specialisten. Heeft u een vraag of wilt u meer weten over de beschikbaarheid dit model?

Stel een vraag aan Roger

Specificaties
Upstreet5 7.20 HS D1 Mixte
Glacier Blue
2019
Flyer hydrogevormde buizen, Aluminum
Enviolo TR Automatic Integrated, Gates Carbon Drive
28
Schalbe Big Ben 28 X 2.15
SR Suntour MobiE 25 Coil, 75 mm. Travel
SIB-630
Panasonic 36V XO Front Mount
Flyer D1 3.5" kleurendisplay
Nee
Ja
Ja
S, M, L, XL
24.5 kg. (excl. accu)
Servicepakket E-BIKE

Uw nieuwe E-bike wordt geleverd inclusief ons uitgebreide servicepakket. Dit servicepakket is gratis voor u! Klik op de onderstaande button voor meer informatie.

 

Brochure Servicepakket E-BIKE

(WA) Verzekering HIGHSPEED E-BIKE

Natuurlijk wilt u met een gerust gevoel op pad met uw nieuwe high speed e-bike. Klik op de onderstaande button en lees meer over het (WA) verzekeren van uw kostbare fiets.

Brochure (WA) Verzekering HIGHSPEED E-BIKE