• TESTFIETS RESERVEREN KLIK HIER!

    Ebike testen actiebanner

Cube

-

Reaction Hybrid Pro 500

Opruiming € 2.299,00 € 2.175,00 Vergelijk

Wie één keer op de Reaction Hybrid Pro gereden heeft, zal daarna ongeduldig uitkijken naar het volgende weekend. Het rijplezier dat deze e-mountainbike biedt, doet je namelijk verlangen naar meer. Niet zo gek.
De geavanceerde software en het aangepaste binnenwerk maken dat je de Bosch CX motor nauwelijks hoort, maar je wel het gevoel krijgt dat je benen alles aankunnen.
En dankzij de moderne, extra dikke 2.6” banden staan tractie en comfort op een veel hoger niveau, terwijl de rolweerstand in het terrein niet is toegenomen. Puur mountainbikeplezier!
De betrouwbare Shimano Deore transmissie en dito remmen verzorgen respectievelijk het soepele schakelgebeuren en de krachtige remmerij.
Een stijve verende voorvork van Suntour, tot slot, staat garant voor tractie en stuurprecisie aan de voorkant van de Reaction Hybrid Pro.
Okay allemaal, zijn jullie er klaar voor? Wij wel!

RWSF foto Werner vierkant

Stel een vraag over de Cube - Reaction Hybrid Pro 500

Werner is één van onze specialisten. Heeft u een vraag of wilt u meer weten over de beschikbaarheid van dit model?

Stel een vraag aan Werner

Specificaties
Reaction Hybrid Pro 500
Grey 'n Orange
Black Edition
2019
Wie één keer op de Reaction Hybrid Pro gereden heeft, zal daarna ongeduldig uitkijken naar het volgende weekend. Het rijplezier dat deze e-mountainbike biedt, doet je namelijk verlangen naar meer. Niet zo gek. De geavanceerde software en het aangepaste binnenwerk maken dat je de Bosch CX motor nauwelijks hoort, maar je wel het gevoel krijgt dat je benen alles aankunnen. En dankzij de moderne, extra dikke 2.6” banden staan tractie en comfort op een veel hoger niveau, terwijl de rolweerstand in het terrein niet is toegenomen. Puur mountainbikeplezier! De betrouwbare Shimano Deore transmissie en dito remmen verzorgen respectievelijk het soepele schakelgebeuren en de krachtige remmerij. Een stijve verende voorvork van Suntour, tot slot, staat garant voor tractie en stuurprecisie aan de voorkant van de Reaction Hybrid Pro. Okay allemaal, zijn jullie er klaar voor? Wij wel!
Shimano Deore RD-M6000-DGS, ShadowPlus, 10-Speed
1X10
Cube EX30, 32H, DIsc, Tubesless Ready
27.5" & 29"
Schwalbe Smart Sam, Active, 2.60
SR Suntour XCM34 Coil, Tapered, 15x110mm, 100mm, Lockout
Bosch PowerPack 500
Bosch Drive Unit Performance CX (75Nm) Cruise (250Watt)
Bosch Purion
Nee
Nee
Ja
19"
23,4 kg (inclusief accu)
Servicepakket E-BIKE

Uw nieuwe E-bike wordt geleverd inclusief ons uitgebreide servicepakket. Dit servicepakket is gratis voor u! Klik op de onderstaande button voor meer informatie.

 

Brochure Servicepakket E-BIKE