• TESTFIETS RESERVEREN KLIK HIER!

    Ebike testen actiebanner

Cube

-

Reaction Hybrid pro 500

€ 2.399,00 Inruil mogelijk Vergelijk

De ontwerpers van Cube hebben voordat ze beginnen altijd een doel voor ogen. In het geval van de Reaction Hybrid Pro was dat duidelijk: ontwikkel een Bosch e-mountainbike, die z’n berijder helpt meer te halen uit z’n routes en trails. Om dat doel te realiseren, ontwierpen ze een gloednieuw frame rondom de nieuwe Bosch aandrijflijn van de vierde generatie. Slanker, stijver en veelzijdiger dan ooit. Met een interne kabeldoorvoer om de fraaie lijnen niet te verstoren en langdurig soepel schakelen te garanderen. Inclusief kabelloop voor een vanaf het stuur verstelbare zadelpen, mocht je die later nog willen monteren. De geïntegreerde CX motor laat zich met de Purion-display sowieso vanaf het stuur bedien. Ook praktisch: de semi-geïntegreerde accu is zowel op als naast de fiets oplaadbaar. Een breedbandige SX Eagle 12-speed transmissie brengt jouw kracht en die van de motor soepel over op het achterwiel. Vanwege het brede bereik, kom je zelfs in extreem steil terrein geen versnellingen tekort. Het vertragen is in handen van Shimano, met hun onder alle omstandigheden betrouwbare MT200 schijfremmen. Rollen doet de Reaction Hybrid op 2.6 inch Smart Sam banden van Schwalbe. In combinatie metr de verende voorvork van Suntour zijn extra grip en comfort hiermee verzekerd. En of je nu lang bent of kort, dankzij ons Split Size systeem is er altijd een passende fiets - met kleine wielen in de kleinere maten en grote 29er wielen in de grote maten. Rollen maar!

RWSF foto Werner vierkant

Stel een vraag over de Cube - Reaction Hybrid pro 500

Werner is één van onze specialisten. Heeft u een vraag of wilt u meer weten over de beschikbaarheid van dit model?

Stel een vraag aan Werner

Specificaties
Reaction Hybrid Pro 500
Iridium 'n Black
2020
Aluminium Superlite
Sram SX Eagle
12
Cube EX 30 Disc Tubeless Ready
27.5" + 29"
Schwalbe Smart Sam Active, 2.60
SR Suntour XCM34
Bosch PowerPack 500
Bosch Performance CX Generation 4
Bosch Purion
Nee
Nee
Ja
27.5": 13.5", 15"
29": 17", 19", 21", 23"
22.9 kg. (incl. accu)
Servicepakket E-BIKE

Uw nieuwe E-bike wordt geleverd inclusief ons uitgebreide servicepakket. Dit servicepakket is gratis voor u! Klik op de onderstaande button voor meer informatie.

 

Brochure Servicepakket E-BIKE

Verzekering E-BIKE

Natuurlijk wilt u met een gerust gevoel op pad met uw nieuwe e-bike. Klik op de onderstaande button en lees meer over het verzekeren van uw kostbare fiets.

 

Brochure Verzekering E-BIKE