• TESTFIETS RESERVEREN KLIK HIER!

    Ebike testen actiebanner

Stromer

-

ST1

Opruiming € 4.590,00 € 3.760,00 Vergelijk

De legendarische Stromer ST1 maakt in 2020 zijn comeback. De ST1 is volledig vernieuwd, verbeterd en al met al het eersteklas instapmodel in de Stromer collectie. Met deze Speed Pedelec laat je voortaan de auto thuis staan en forens je iedere dag snel, comfortable en in stijl. De ST1 heeft de vertrouwde Stromer look en is beschikbaar met een comfortabelere Trapeze geometrie en een sportieve geometrie. Voor ieder is dus wat wils! De ST1 is uitgerust met de Stromer CYRO Drive II achterwielmotor. De motor heeft 35 Nm en biedt een betrouwbare ondersteuning tot 45 km/u. Met de basisaccu van 500Wh heb je een actieradius van ongeveer 75 kilometer, maar als je meer wilt heb je de mogelijkheid om tot wel 1000Wh te upgraden. Geen rit is dan meer te ver! De motor is te bedienen met de OMNI Interface B display die in het frame zit verwerkt. Door middel van Bluetooth kun je ook je telefoon met deze display verbinden en kun je de verschillende motorstanden bedienen. 

 

De ST1 is afgemonteerd met het Stromer 9-speed versnellingssyteem. Hiermee beschik je over een ruim schakelbereik en prima schakelprestaties. Daarnaast is de fiets voorzien van hydraulische schijfremmen, want een krachtige fiets heeft krachtige remprestaties nodig. Met de schijfremmen sta je onder alle weersomstandigheden snel en veilig stil. Om de fiets helemaal rijklaar te maken is deze voorzien van uitstekende verlichting, zodat je ook 's avonds op pad kunt, en een bagagerek. De extra brede banden zorgen voor een stukje extra comfort en uitstekende grip op het wegdek. Met de ST1 heb je een fiets met een fraaie uitstraling, uitstekende comfort en de ideale vervanger voor de auto.

 

  • ST1 met accu BQ500: € 4290,-  > (uitverkocht)
  • ST1 met accu BQ618: € 4590,-  > Opruimingsprijs € 3760,-
  • ST1 met accu BQ814: € 5050,-  > (uitverkocht)
  • ST1 met accu BQ983: € 5390,-  > Opruimingsprijs € 4420,-

 

SHOWROOM OPRUIMING

Profiteer nu van extra hoge kortingen tijdens onze showroom-opruiming.

De nieuwe e-bikes, mountainbikes en racefietsen van de 2021 collecties stromen nu bij ons binnen. Om plaats in onze showroom te maken ruimen wij alle modellen van de voorgaande collectie op. Profiteer daarom nu van extra hoge kortingen op onze showroommodellen. Het betreft een beperkte selectie fietsen dus wacht niet te lang, van elk model is vaak nog maar één exemplaar beschikbaar! 

Fietsen uit de showroomopruiming zijn nieuwe fietsen (niet gebruikte fietsen) die een geruime tijd op verschillende locaties in onze showroom gestaan en kunnen lichtelijk beschadigd zijn. Op deze fietsen is daarom een extra hoge korting van toepassing!

 

ACCU OVERZICHT

SPECIFICATIES EN OPTIES ST1

RWSF foto Werner vierkant

Stel een vraag over de Stromer - ST1

Werner is één van onze specialisten. Heeft u een vraag of wilt u meer weten over de beschikbaarheid van dit model?

Stel een vraag aan Werner

Specificaties
ST1
Dark Grey
Light Grey
2020
Aluminium
Stromer 11-42 by Microshift
9
Stromer 27.5 X 30 by Alexrims
27.5"
Stromer Custom TA754 by Vee Tire 54 X 584
Aluminium
BQ500 / BQ618 / BQ814 /BQ983
Stromer CYRO Drive II
Stromer OMNI Color Bluetooth
Nee
Ja
Ja
Licht grijs; M, L
Donker grijs; L
Servicepakket E-BIKE

Uw nieuwe E-bike wordt geleverd inclusief ons uitgebreide servicepakket. Dit servicepakket is gratis voor u! Klik op de onderstaande button voor meer informatie.

 

Brochure Servicepakket E-BIKE

(WA) Verzekering HIGHSPEED E-BIKE

Natuurlijk wilt u met een gerust gevoel op pad met uw nieuwe high speed e-bike. Klik op de onderstaande button en lees meer over het (WA) verzekeren van uw kostbare fiets.

Brochure (WA) Verzekering HIGHSPEED E-BIKE

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN EN WERKWIJZE TIJDENS LOCKDOWN

Beste klant, ondanks de lockdown verlening die is aangekondigd op dinsdag 12 januari jongstleden, is ons team u graag van dienst. Tijdens deze periode zijn onze openingstijden en werkwijze aangepast. lees onderstaand voor de actuele informatie!

 

VERKOOPAFDELING bel of mail ons gerust!

In verband met de Covid-19 maatregelen zijn wij genoodzaakt om onze showroom tot en met dinsdag 9 februari 2021 te sluiten en is het helaas niet mogelijk een bezoek aan onze showroom te brengen. Voor vragen en /of het bestellen van fietsen staat ons verkoop team tijdens onderstaande tijden voor u klaar. Bel of mail ons gerust!  Mocht u een nieuwe fiets bij ons besteld hebben of wilt u een fiets bestellen en deze is op voorraad of komt in de lockdown periode bij ons binnen, dan wordt deze z.s.m. rijklaar gemaakt. Vervolgens nemen wij contact met u op en komen wij, indien gewenst, de fiets(en) bij u thuis afleveren*
 
BEZORGKOSTEN nieuwe fietsen*
  • 0 tot 19 km gratis
  • 20 tot 34 km € 15,-
  • 35 tot 50 km € 25,- 
  • Bij afstanden boven de 50 km is bezorgen helaas niet mogelijk!
INFORMATIE / VRAGEN VERKOOPAFDELING
Telefonisch bereikbaar van dinsdag t/m zaterdag van 11.00 tot 15.00 uur.
 

SERVICEAFDELING bel of mail ons gerust!

Ten tijden van de lockdown blijft onze serviceafdeling geopend. Hierbij willen wij wel opmerken dat wij tijdens deze periode UITSLUITEND werken op afspraak! Het ophalen en bezorgen van uw fiets verzorgen wij graag voor u!  Klik hier voor meer informatie.
 
AFSPRAAK MAKEN SERVICEAFDELING
Openingstijden serviceafdeling  
Maandag gesloten  
Dinsdag 09.00 - 18.00  
Woensdag 09.00 - 18.00  
Donderdag 09.00 - 18.00  
Vrijdag 09.00 - 18.00  
Zaterdag 09.00 - 16.00  

Sluiten