• TESTFIETS RESERVEREN KLIK HIER!

    Ebike testen actiebanner

Stromer

-

ST5

€ 9.150,00 Inruil mogelijk Vergelijk

De Stromer ST5 heeft een stoere Graphite kleur. Alle kabels zijn volledig in het frame geïntegreerd. Deze speedpedelec oogt minimalistisch en is strak vormgegeven.  Met de 983 Wh. accu en SYNO Sport Motor van maar liefst 850 Watt, bezit je straks de meest krachtige speedpedelec ter wereld.  Met een nog groter gemak rijd je dan 45 km/uur. Met de Supernova verlichting blijf je in het donker en bij daglicht niet ongezien en zie je zelf de weg goed, ook wanneer de zon onder is.


De Stromer ST5 onderscheidt zich ook door de zeer speciale speedpedelec banden die Stromer in samenwerking met Pirelli heeft ontwikkeld. De Pirelli Cycl-e banden zorgen voor meer grip en comfort op de weg, zonder in te leveren op de snelheid. Integendeel! De nieuwe geïntegreerde claxon van de ST5 helpt je medeweggebruikers te waarschuwen voordat je eraan komt. Safety first!

 

  • ST5 met accu BQ814: € 9150,-
  • ST5 met accu BQ983: € 9490,-

ACCU OVERZICHT

SPECIFICATIES EN OPTIES ST5

RWSF foto Werner vierkant

Stel een vraag over de Stromer - ST5

Werner is één van onze specialisten. Heeft u een vraag of wilt u meer weten over de beschikbaarheid van dit model?

Stel een vraag aan Werner

Specificaties
ST5
Graphite
2019
Aluminium 6061
Shimano Alfine XTR Di2, 11-speed
11
27.5"
Pirelli Cycl-e
Rigid Carbon Fiber Fork
BQ983
SYNO Sport 850W
Stromer Omni
Nee
Ja
Nee
M, L, XL
Servicepakket E-BIKE

Uw nieuwe E-bike wordt geleverd inclusief ons uitgebreide servicepakket. Dit servicepakket is gratis voor u! Klik op de onderstaande button voor meer informatie.

 

Brochure Servicepakket E-BIKE

(WA) Verzekering HIGHSPEED E-BIKE

Natuurlijk wilt u met een gerust gevoel op pad met uw nieuwe high speed e-bike. Klik op de onderstaande button en lees meer over het (WA) verzekeren van uw kostbare fiets.

Brochure (WA) Verzekering HIGHSPEED E-BIKE