• TESTFIETS RESERVEREN KLIK HIER!

  Ebike testen actiebanner

VRIJBLIJVEND EEN E-MTB TESTEN?

Laat je verrassen en evaar de extra power!

Vrijblijvend een MTB testen?

Bij Roger Wijnen sportief fietsen kunt u vrijblijvend het door ons geselecteerde assortiment mountainbikes testen en uitproberen. Nadat wij u in onze showroom de verschillende modellen mountainbikes hebben laten zien en de mogelijkheden met u besproken hebben, kunt u de fiets(en) die het beste aansluiten op uw voorkeur een dag of zelfs een heel weekeinde uitproberen.

Dag test

U kunt een hardtail, fully, 29-er of 27,5" fiets voor één dag uitproberen en ‘s morgens vanaf 09:00 uur afhalen. U dient de fiets(en) voor 17:00 uur weer terug te brengen. De kosten voor één dag bedragen €20,- per fiets. Dit bedrag krijgt u bij aankoop van een nieuwe fiets terug.

Weekeinde test

Indien u heeft gekozen voor een test weekeinde kunt u de door u gewenste testfiets(en) op zaterdag tussen 10:00 uur en 15:00 uur bij ons ophalen. De fietsen dienen op dinsdag voor 16.00 uur  weer terug gebracht te worden. De kosten voor een testweekeinde bedragen € 35,- per fiets. Dit bedrag krijgt u bij aankoop van een nieuwe fiets terug.

Voorwaarden

 • het maken van een proefrit kan uitsluitend op afspraak
 • bij het ophalen van de fiets(en dient u zich te legitimeren (rijbewijs, paspoort of ID)
 • minimum leeftijd: 20 jaar
 • het gebruik van onze testfietsen is op eigen risico
 • eventuele schade is op rekening van de berijd(st)er
 • onze testfietsen zijn niet verzekerd tegen diefstal

 KLIK hier OM EEN TESTFIETS TE RESERVEREN!

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN EN WERKWIJZE

Beste klant, ondanks de beperkte mogelijkheden en te hanteren regels, is ons team u graag van dienst. Tijdens deze periode zijn onze openingstijden en werkwijze aangepast. lees onderstaand voor de actuele informatie!

 

VERKOOPAFDELING wij zijn u graag van dienst!

U bent van harte welkom in onze showroom. Omdat wij maximaal 8 personen tegelijkertijd in onze winkel mogen ontvangen hanteren wij een deurbeleid. Om wachtrijen voor de deur te voorkomen, vragen wij u om indien mogelijk een afspraak te maken! Gezien de enorme drukte hanteren wij tijdslots van 45 minuten en ontvangen wij per medewerker maximaal 2 personen per afspraak. Wilt u zonder afspraak een bezoek aan onze showroom brengen, dan is dit ook mogelijk. Hierbij willen wij wel opmerken dat afspraken voorrang krijgen, het kan daarom gebeuren dat u aan de deur even moet wachten. Wij rekenen op uw begrip! Een afspraak plant u telefonisch of u stuurt ons een email met uw vraag en telefoonnummer en wij nemen contact met u op!

INFORMATIE VERKOOPAFDELING

 • Per telefoon: 046-4742966 (vanaf 10:00 en 17:00 uur)  kies in het menu voor optie 2 
 • Per email: info@sportieffietsen.nvermeld altijd uw telefoonnummer!
Openingstijden Verkoopafdeling  
Maandag gesloten  
Dinsdag 9.00 - 17.00  
Woensdag 9.00 - 17.00  
Donderdag 9.00 - 17.00  
Vrijdag 9.00 - 17.00  
Zaterdag 9.00 - 16.00  

 

SERVICEAFDELING wij staan voor u klaar!

Onze servicemedewerkers zijn u graag van dienst! Omdat wij maximaal 2 personen tegelijkertijd in onze werkplaats mogen ontvangen hanteren wij een deurbeleid. Om wachtrijen voor de deur te voorkomen, werken wij tijdens deze periode bij voorkeur op afspraak! Wilt u zonder afspraak een bezoek aan onze werkplaats brengen, dan is dit ook mogelijk. Hierbij willen wij wel opmerken dat afspraken voorrang krijgen, het kan daarom gebeuren dat u aan de deur even moet wachten. Wij proberen de wachttijd zo veel als mogelijk te reduceren en rekenen op uw begrip! Een afspraak plant u telefonisch of u stuurt ons een email met uw vraag en telefoonnummer en wij nemen contact met u op! Wilt u uw dat wij uw fiets komen ophalen en/of bezorgen, dan is dit mogelijk. Klik hier voor meer informatie.

AFSPRAAK / INFORMATIE SERVICEAFDELING

 • Per telefoon: 046-4742966 (vanaf 10:00 en 17:00 uur) kies in het menu voor optie 1  
 • Per email: info@sportieffietsen.nl   vermeld altijd uw telefoonnummer!
Openingstijden Serviceafdeling   
Maandag gesloten  
Dinsdag 9.00 - 18.00  
Woensdag 9.00 - 18.00  
Donderdag 9.00 - 18.00  
Vrijdag 9.00 - 18.00  
Zaterdag 9.00 - 16.00  

Sluiten