• TESTFIETS RESERVEREN KLIK HIER!

    Ebike testen actiebanner

VRIJBLIJVEND EEN E-MTB TESTEN?

Laat je verrassen en evaar de extra power!

Vrijblijvend een MTB testen?

Bij Roger Wijnen sportief fietsen kunt u vrijblijvend het door ons geselecteerde assortiment mountainbikes testen en uitproberen. Nadat wij u in onze showroom de verschillende modellen mountainbikes hebben laten zien en de mogelijkheden met u besproken hebben, kunt u de fiets(en) die het beste aansluiten op uw voorkeur een dag of zelfs een heel weekeinde uitproberen.

Dag test

U kunt een hardtail, fully, 29-er of 27,5" fiets voor één dag uitproberen en ‘s morgens vanaf 09:00 uur afhalen. U dient de fiets(en) voor 17:00 uur weer terug te brengen. De kosten voor één dag bedragen €20,- per fiets. Dit bedrag krijgt u bij aankoop van een nieuwe fiets terug.

Weekeinde test

Indien u heeft gekozen voor een test weekeinde kunt u de door u gewenste testfiets(en) op zaterdag tussen 10:00 uur en 15:00 uur bij ons ophalen. De fietsen dienen op dinsdag voor 16.00 uur  weer terug gebracht te worden. De kosten voor een testweekeinde bedragen € 35,- per fiets. Dit bedrag krijgt u bij aankoop van een nieuwe fiets terug.

Voorwaarden

  • het maken van een proefrit kan uitsluitend op afspraak
  • bij het ophalen van de fiets(en dient u zich te legitimeren (rijbewijs, paspoort of ID)
  • minimum leeftijd: 20 jaar
  • het gebruik van onze testfietsen is op eigen risico
  • eventuele schade is op rekening van de berijd(st)er
  • onze testfietsen zijn niet verzekerd tegen diefstal

 KLIK hier OM EEN TESTFIETS TE RESERVEREN!

WIJ VERWACHTEN EEN TEKORT AAN NIEUWE FIETSEN!

Fietsen is populairder dan ooit! Met name de e-bike is een hot item. Als je om je heen kijkt zie je zelfs al meer e-bikes dan gewone fietsen. Door de grote vraag naar fietsen is er een tekort ontstaan aan onderdelen en componenten. Door deze tekorten lopen de levertijden op en kunnen wij op dit moment geen concrete levertijden communiceren. Een levertijd van 2 tot 6 maanden is op dit moment helaas meer regelmaat dan uitzondering! Voor seizoen 2022 is nu al bekend dat er niet genoeg fietsen geproduceerd kunnen worden om aan de grote vraag te voldoen. Ook voor seizoen 2022 zullen fietsen weer snel uitverkocht raken. 

Wacht daarom niet tot het laatste moment met het reserveren/bestellen van je nieuwe fiets! 

Bel of mail ons gerust! Of kom langs in onze showroom, wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Sluiten