• TESTFIETS RESERVEREN KLIK HIER!

  Ebike testen actiebanner

Specialized

-

Turbo Levo Expert

Actie € 10.700,00 € 8.500,00 Vergelijk

De volledig nieuwe Levo levert het ongelooflijke vermogen om meer trails te rijden door een ongeëvenaarde combinatie van rijkwaliteit, bruikbaar vermogen en overal inzetbaar bereik. Het is de distillatie, toepassing en versterking van een 40-jarige obsessie met het creëren van 's werelds best rijdende mountainbikes. Sinds zijn introductie heeft de Levo de lat gelegd waar elke andere e-MTB naar streeft, en de nieuwe Levo legt die lat nog hoger.

Het begint met onze Turbo Full Power 2.2 motor en MasterMind Turbo Control Unit (TCU), die de Levo voorzien van een soepele en naadloze versterking van je inspanningen - 4x je vermogen waarmee je kunt kiezen waar je wilt rijden en wanneer je dat wilt doen. De Levo verplettert ook beperkingen als het gaat om actieradius, door je inspanning te versterken voor maximaal vijf uur aan plezier op de trails. Het geoptimaliseerde frame heeft 150 mm speciaal afgestemde achtervering en een instelbare geometrie die zorgt voor een stabiel en natuurlijk rijgedrag als geen ander. Want aan het einde van de dag, is het de rit die telt. Geloof het maar.

 

PRIJSVERLAGING

Per 1-1-2023 heeft Specialized heel veel prijzen van e-Bikes verlaagd! Deze prijsverlaging is van toepassing op zowel 2022 als ook op 2023 modellen. Met deze verlaging zijn Sepcialized fietsen niet alleen kwalitatief maar ook qua prijs super aantrekkelijk en leidend in de markt! 

Profiteer nu en wacht niet te lang, op = op!

 

PLUSPUNTEN 

 • Levo's volledig geïntegreerde Turbo Full Power 2.2 motor, 700Wh accu en geavanceerde MasterMind Turbo Control Unit leveren een toonaangevend koppel van 90 Nm en een vermogen van 565 watt voor tot wel vijf uur rijtijd, waardoor je verder en sneller kunt rijden dan ooit tevoren.
 • De MasterMind Turbo Control Unit voorziet je van informatie met aanpasbare displayvelden, inclusief het exacte percentage van het batterijniveau. Daarnaast beschikt hij over onze gloednieuwe MicroTune-functie om de vermogensafgifte in stappen van 10% aan te passen, zodat je precies de ondersteuning krijgt die je nodig hebt om precies de rit te ervaren die je wilt.
 • Een speciaal ontwerp met verschillende wielmaten, een 27,5" achterwiel en 29" voorwiel, zorgt voor een wendbaar rijgedrag dat rondjes scheert om andere full-power e-MTB's. Een royale cockpit centreert je op de fiets, waardoor je tractie en controle over de bochten optimaliseert. De lage bottom bracket, de minder scherpe balhoofdbuishoek en de gereduceerde vork-offset houden je stabiel in het terrein.
 • De Levo heeft zes verschillende geometrie-instellingen, zodat je gemakkelijk de prestaties kunt afstemmen op elke rijstijl en elk terrein. De balhoofdbuishoek kan worden ingesteld tussen de 63- en 65,5-graden. De trapashoogte kan met 7 mm omhoog of omlaag worden afgesteld.
 • De 150 mm veerweg van Levo's achtervering is soepel bij kleine hobbels, verslindt grote impacts zonder te haperen, eet massieve G-outs als ontbijt, maar biedt nog steeds een verbazingwekkende respons op de pedalen en brengt je kracht met totale efficiëntie over op de grond.
 • De S-sizing van de Levo zijn gebaseerd op wat belangrijk is: je lengte en stijl, niet je binnenbeenlengte. Zes maten, allemaal met vergelijkbare balhoofdbuislengtes en standover, stellen je in staat de maat te kiezen die het beste bij jouw individuele stijl past. Kleinere S-maten zijn wendbaarder, terwijl grotere S-maten voor meer stabiliteit en een ruimer rijgedrag zorgen.

 

Maichel02

Stel een vraag over de Specialized - Turbo Levo Expert

Maichel is één van onze specialisten. Heeft u een vraag of wilt u meer weten over de beschikbaarheid van dit model?

Stel een vraag aan Maichel

ONZE "SPECIALIZED - TURBO LEVO EXPERT" TESTFIETSEN:

Testfiets: T80

BIJZONDERHEDEN

 • Framemaat L (voor een lichaamslengte van ca. 170 - 1.90 cm) 
 • Dropperpost zadelpen
 • Sram X01Eagle 12 speed derailleurversnellingen
 • Hydraulische schijfremmen
 • Specialized Turbo Full Power System 2.2 Motor
 • Specialized M3-700, Integrated battery, 710Wh
 • Dispay Specialized MasterMind TCD 10-LED Bluetooth® connectiviteit
 • Dit is een fiets uit de 2023 collectie
Test deze fiets vrijblijvend!
Specificaties
Turbo Levo Carbon
Carbon / Smoke / Black
2022
FACT 11m full carbon, 29" front wheel, 27.5" rear wheel, full internal cable routing, 148mm spacing, fully sealed cartridge bearings, 150mm of travel, geo adjust head tube, geo adjust horst pivot
SRAM X01 Eagle
12
Voor: 29", Achter 27.5"
Eliminator, GRID TRAIL casing, GRIPTON® T7/T9 compound, 2Bliss Ready, 27.5/29x2.6"
FOX FLOAT 38 Performance Elite 29, Grip2 damper, 44mm offset, HSC, LSC, HSR, LSR, 110x15mm, 1.5" tapered steerer, 160mm travel
Specialized M3-700, Integrated battery, 700Wh
Specialized Turbo Full Power System 2.2 Motor
Specialized MasterMind TCU, 10-LED State of charge, 3-LED Ride Mode display, ANT+/Bluetooth®, w/Handlebar remote
Nee
Nee
Ja
Onderstaand de framematen waarin dit model wordt gemaakt:

lichaamslengte 150-160 cm = framemaat XS > S1
lichaamslengte 157-173 cm = framemaat S > S2
lichaamslengte 165-180 cm = framemaat M > S3
lichaamslengte 173-188 cm = framemaat L > S4
lichaamslengte 178-193 cm = framemaat XL > S5
lichaamslengte 188 -203 cm = framemaat XXL > S6

BELANGRIJK!
Voor seizoen 2022 zijn er per framemaat slechts een beperkt aantal fietsen beschikbaar, informeer vrijblijvend of het gewenste framemaat nog leverbaar is!
Servicepakket E-BIKE

Uw nieuwe E-bike wordt geleverd inclusief ons uitgebreide servicepakket. Dit servicepakket is gratis voor u! Klik op de onderstaande button voor meer informatie.

 

Brochure Servicepakket E-BIKE