• TESTFIETS RESERVEREN KLIK HIER!

    Ebike testen actiebanner

Cube

-

Access WS Pro

€ 599,00 Inruil mogelijk Vergelijk

Ontdekt dat je mountainbiken eigenlijk best wel heel erg leuk vindt? Dan hoort daar een mountainbike bij, waarmee je dat enthousiasme kunt delen. Een bike die vlot op gang komt, intuïtief stuurt en maximaal vertrouwen biedt, zodat je probleemloos aan je bike-skills kunt werken. De Access WS Pro rijdt net zo goed als ’ie er uit ziet, onder andere dankzij ons unieke Split Size systeem, waarbij we met twee verschillende wielmaten werken om zo de fit van onze bikes te optimaliseren. Op de kleinere fietsen brengen we 27.5 inch wielen, de grotere maten krijgen grotere 29er wielen. Zo zijn de maat van de fiets én het rijgevoel perfect in balans, ongeacht je lichaamslengte.
En of het nu grote of kleine wielen worden, in alle gevallen krijg je soepel werkende, degelijk onderdelen, zoals een verende vork van Suntour, 27 versnellingen en hydraulische remmen van Shimano, banden van Schwalbe en natuurlijk een zadel en handvatten die we specifiek voor dames hebben ontworpen.
Licht, levendig en inspirerend; wie graag over onverharde wegen en paadjes rijdt heeft aan de Access WS Pro een fijn fietsmaatje.

RWSF foto Werner vierkant

Stel een vraag over de Cube - Access WS Pro

Werner is één van onze specialisten. Heeft u een vraag of wilt u meer weten over de beschikbaarheid van dit model?

Stel een vraag aan Werner

Specificaties
Access WS Pro
Pinetree 'n Green
White 'n Blue
2019
Aluminium Lite, AMF, Internal Cable Routing, Easy Mount Kickstand Ready
Shimano Deore RD-M592, 9-Speed
3X9
Cube ZX20, 32H, Disc
27.5" & 29"
Schwalbe Smart Sam, Active, Skinwall, 2.25
SR Suntour XCM RL Disc, 100mm, Remote Lockout
27.5: 13,5", 16"
29: 17", 19"
Servicepakket MOUNTAINBIKE

Uw nieuwe mountainbike wordt geleverd inclusief ons uitgebreide servicepakket. Dit servicepakket is gratis voor u! Klik op de onderstaande button voor meer informatie.

 

Brochure Servicepakket MOUNTAINBIKE