• TESTFIETS RESERVEREN KLIK HIER!

    Ebike testen actiebanner

Cube

-

Reaction C:62

€ 1.499,00 Inruil mogelijk Vergelijk

Bij de carbon Reaction modellen ligt de lat altijd al erg hoog. Dat het toch nog beter kan, bewijst de 2019 uitvoering van de C:62 uitvoering. Die is gebouwd met maar één doel voor ogen: keihard knallen!
Natuurlijk rolt deze Reaction op snelle 29er wielen.
En bouwden we het frame met ons zeer hoogwaardige C:62 carbon, dat een licht, stijf en dynamisch frame oplevert. Ja, het was een flinke opgave zoveel value-for-money en sportiviteit in één totaalpakket onder te brengen. Maar voor onze perfectionistische designers is stilstand achteruitgang. En dus gaan ze vooruit.
Met de soepele, luchtgeveerde RockShox voorvork, de in eigen huis gespaakte wielen en de smeuïge Shimano SLX en XT 2x11 aandrijflijn ontbreekt er aan de CUBE Reaction C:62 eigenlijk maar één ding: jij!

RWSF foto Werner vierkant

Stel een vraag over de Cube - Reaction C:62

Werner is één van onze specialisten. Heeft u een vraag of wilt u meer weten over de beschikbaarheid van dit model?

Stel een vraag aan Werner

Specificaties
Reaction C:62
Blue 'n Lime
2019
C:62 Monocoque Advanced Twin Mold Technology, ARG2, Tapered Headtube, PressFit Boost BB, Integrated Cable Routing, Boost 148, Dropper Post Ready
Shimano XT
2 x 11
CUBE EX21, 32H, Disc, Tubeless Ready
29"
Schwalbe Rapid Rob, Active, 2.25
RockShox Recon Silver TK AIR, 100mm, PopLock
15", 17", 19", 21", 23"
Servicepakket MOUNTAINBIKE

Uw nieuwe mountainbike wordt geleverd inclusief ons uitgebreide servicepakket. Dit servicepakket is gratis voor u! Klik op de onderstaande button voor meer informatie.

 

Brochure Servicepakket MOUNTAINBIKE