• TESTFIETS RESERVEREN KLIK HIER!

    Ebike testen actiebanner

AANBOD TOP-OCCASIONS EN DEMO-OCCASIONS

TOP-occasions

Met regelmaat hebben wij een selectie van goede en betrouwbare fietsen die wij zelf hebben ingeruild. Voordat een fiets het label TOP-occasion krijgt, wordt deze in onze werkplaats grondige geinspectieerd en verkoop klaar gemaakt!  Op een TOP-occasion is dan ook altijd 6 maanden BOVAG garantie van toepassing! 

 

DEMO-occasions 

Een DEMO-occasion is een fiets die gedurende een bepaade periode door ons gebruikt is voor demonstratie- en testdoeleinden. Na de DEMO-periode woden deze fietsen verkoopklaar gemaakt. Onze DEMO-occasions zijn 100% in orde en verkeren nagenoeg allemaal in nieuwstaat. Op DEMO-occasions is dan ook altijd 12 maanden BOVAG garantie van toepassing!

Sorteer lijst:

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN I.V.M. CORONAVIRUS

Beste klant,

Voor de gezondheid van onze medewerkers en om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen, hebben wij besloten om klantbezoeken zoveel mogelijk te spreiden.  Voorlopig hanteren wij een deurbeleid, wat inhoudt dat wij niet meer dan 6 personen tegelijk in onze winkel binnen kunnen laten. Wij vragen u daarom indien mogelijk om een afspraak te maken. Tijdens deze periode kunt u ons als volgt bereiken:

Openingstijden  afgeven/ophalen reparatie/onderhoud
Maandag gesloten gesloten
Dinsdag 10.00 - 18.00 vanaf 9.00 uur
Woensdag 10.00 - 18.00 vanaf 9.00 uur
Donderdag 10.00 - 18.00 vanaf 9.00 uur
Vrijdag 10.00 - 18.00 vanaf 9.00 uur
Zaterdag 09.00 - 16.00 vanaf 9.00 uur

AFSPRAAK MAKEN SERVICEAFDELING

OPMERKING! het afgeven en/of ophalen van repartiefietsen kan van dinsdag t/m zaterdag vanaf 9.00 uur

 

AFSPRAAK MAKEN VERKOOPAFDELING

BEZOEK ZONDER AFSPRAAK

Mocht u zonder afspraak een bezoek aan onze winkel willen brengen dan bent u tijdens bovenstaande openingstijden van harte welkom. Hierbij willen wij wel opmerken dat wij voorlopig een deurbeleid hanteren en niet meer dan 6 klanten tegelijkertijd binnen laten. het kan daarom gebeuren dat u even buiten moet wachten.

Bedankt voor uw begrip! Het Roger Wijnen sportief fietsen team.

Sluiten