• TESTFIETS RESERVEREN KLIK HIER!

    Ebike testen actiebanner

Cube

-

SL Road Pro

Opruiming € 949,00 € 859,00 Vergelijk

De SL Road Pro is een interessante optie voor fietsers die zich graag snel maar zonder overbodige poespas verplaatsen en die geen concessies willen doen als het gaat om de kwaliteit en de degelijkheid. Er zit niks op SL Road Pro dat je niet nodig hebt en alles dat je niet wilt missen. Zoals het lichte maar stijve frame en bijpassende carbon voorvork. En de betrouwbare schijfremmen, die zelfs in de heftigste hoosbuien de fiets probleemloos tot stilstand brengen. Ook op de soepele Shimano 2x10 aandrijflijn kun je altijd bouwen. Dit is fietsen in z’n puurste vorm.

 

SHOWROOM OPRUIMING 

Profiteer nu van extra hoge kortingen tijdens onze showroom-opruiming.

Om plaats in onze showroom te maken ruimen wij alle modellen van de voorgaande collectie op. Profiteer daarom nu van extra hoge kortingen op onze showroommodellen. Het betreft een beperkte selectie fietsen dus wacht niet te lang, van elk model is vaak nog maar één exemplaar beschikbaar! 

Fietsen uit de showroomopruiming zijn nieuwe fietsen (niet gebruikte fietsen) die een geruime tijd op verschillende locaties in onze showroom gestaan en kunnen lichtelijk beschadigd zijn. Op deze fietsen is daarom een extra hoge korting van toepassing!

FOTO Maichel

Stel een vraag over de Cube - SL Road Pro

Maichel is één van onze specialisten. Heeft u een vraag of wilt u meer weten over de beschikbaarheid van dit model?

Stel een vraag aan Maichel

Specificaties
SL Road Pro
Greygreen 'n Green
2021
Aluminium Superlite Trekking Sport, Flat Mount Disc, 12x142mm, AXH
Shimano Tiagra, 11-34T
20
CUBE RA 1.9
28"
Schwalbe Little Big Ben, Active, 40-622
CUBE TS Disc, Full Carbon, Taper, Flat Mount, 12x100mm
Alleen nog beschikbaar in framemaat: 53
BELANGRIJK
Helaas kunnen wij deze fiets bij Cube niet meer bestellen, informeer daarom vrijblijvend of bovenstaande framemaat nog beschikbaar is!
Servicepakket RACE / GRAVEL

Uw nieuwe racefiets wordt geleverd inclusief ons uitgebreide servicepakket. Dit servicepakket is gratis voor u! Klik op de onderstaande button voor meer informatie.

 

Brochure Servicepakket RACE / GRAVEL