• TESTFIETS RESERVEREN KLIK HIER!

    Ebike testen actiebanner

Uw testfietsen

U heeft nog geen testfietsen geselecteerd.

Selecteer hier uw testfietsen

ONZE SPELREGELS

Bij Roger Wijnen sportief fietsen kunt u, gratis en geheel vrijblijvend, het door ons geselecteerde assortiment elektrische fietsen testen en uitproberen. Nadat wij u in onze showroom de verschillende modellen elektrische fietsen hebben laten zien en de mogelijkheden met u besproken hebben, kunt u de fiets(en) die het beste aansluiten op uw voorkeur een dag of zelfs een heel weekeinde uitproberen.

Dag test

U kunt de door u gewenste testfiets(en) ophalen binnen het door uzelf gekozen tijdvak. Vanzelfsprekend krijgt u van ons een uitgebreide toelichting. Als u klaar bent met fietsen kunt u de fiets weer terugbrengen binnen uw gekozen tijdvak. Aansluitend zullen wij indien gewenst,  de testrit met u evalueren en eventuele wensen en/of vragen met u bespreken.

Weekeinde test

Indien u heeft gekozen voor een testweekeinde kunt u de door u gewenste testfiets(en) op zaterdag ophalen in het gekozen tijdvak. Na onze uitgebreide toelichting mag u de fiets(en) meenemen en krijgt u uiteraard ook een acculader mee, zodat u een onbeperkt aantal kilometers kunt rijden op de E-bike(s). De fiets(en) dienen op dinsdag binnen het gekozen tijdvak weer terug gebracht te worden. Aansluitend zullen wij indien gewenst,  de testrit met u evalueren en eventuele wensen en/of vragen met u bespreken.

Voor het testen van een E-bike worden geen kosten in rekening gebracht!

Klik hier voor de spelregels en voorwaarden  

lees verder inklappen