• TESTFIETS RESERVEREN KLIK HIER!

    Ebike testen actiebanner
  • Shimano Service CenterMeer info klik hier!

  • SERVICE EN ONDERHOUDOns service team verzorgt het graag voor u!

  • Pieter van Oers'Race specialist'

  • Jon Evers'Allround service' Cannondale lover

  • Cyrille Linckens'Allround specialist'

  • Bart Smeets 'E-bike specialist'

  • Ron Bervoets'Allround service'

 

 

SHIMANO SERVICE CENTER

 

Roger Wijnen Fietsen biedt exclusieve elektrische fietsen. Bij aanschaf geven we u tips en adviezen, zodat u perfect met de fiets kunt omgaan en maximaal plezier ervaart, en dat voor langere tijd. Maar zoals bij elk vervoersmiddel geldt: er komt een dag dat uw e-bike toe is aan een service- en onderhoudsbeurt. In dat geval klopt u met een gerust hart aan bij Roger Wijnen Fietsen. Onze zaak is namelijk een erkend Shimano Service Center.

Kwaliteit
Shimano is de fabrikant die zich al meer dan honderd jaar toespitst op de ontwikkeling en productie van fietsonderdelen van hoge kwaliteit. Denk aan schakelgroepen, remmen, cassettes, kettingen, wielen en stuurpennen. Een of meer van deze onderdelen zitten op de e-bikes van Cannondale, Cube, Flyer, Kalkhoff, Riese & Müller en Specialized die wij presenteren. Grote kans dat ze ook op uw fiets zijn gemonteerd. Misschien zit er zelfs een krachtige middenmotor van Shimano op.

 

Shimano staat wereldwijd bekend als kwaliteitsmerk. Zoals het een kwaliteitsmerk betaamt, ziet Shimano erop toe dat fietsspeciaalzaken haar onderdelen op de juiste manier toepassen en de fietsen daar volgens de richtlijnen mee uitrusten. De specialisten die dat goed doen, houden fietsers mobiel en vergroten het fietsplezier. Daarom erkent Shimano deze als officieel Shimano Service Center. Roger Wijnen Fietsen is een van de speciaalzaken.

 

Kennis van zaken
In de praktijk is het Shimano Service Center-label een waarborg dat onze gepassioneerde werkplaatsmedewerkers hun kennis up to date houden. Dat is een must, want de technologie gaat snel vooruit: het Shimano-derailleursysteem van vandaag is niet meer het derailleursysteem van morgen. Onze mechaniekers volgen meerdere keren per jaar trainingen van Shimano en kennen dus ieder detail van de nieuwste technologieën, of het nou om elektrisch schakelen (Di2) of Shimano CUES gaat. Uw technische vraag wordt altijd zorgvuldig en vakkundig beantwoord.

 

Originele onderdelen

Bij Roger Wijnen Fietsen beschikken we over een professioneel ingerichte werkplaats met de nieuwste, meest moderne gereedschappen. Moet er bij een service- of onderhoudsbeurt een onderdeel vervangen worden, dan kunt u erop vertrouwen dat de dienstdoende collega altijd kiest voor een origineel vervangingsonderdeel. Neem bijvoorbeeld een schakelkabel: die is afgestemd op de rest van de schakeltechnologie en daarmee een onmisbaar onderdeel van het schakelsysteem. Een origineel vervangingsproduct biedt optimale performance.

 

Anders nog?

Wat u verder nog van ons mag verwachten bij service, onderhoud en reparatie? We hebben bijvoorbeeld een ophaal- en bezorgservice en bieden ook een leenfiets voor als uw fiets iets meer tijd en aandacht van ons nodig heeft. Op deze pagina vindt u meer informatie over de aanvullende dienstverlening.