• TESTFIETS RESERVEREN KLIK HIER!

    Ebike testen actiebanner

Tweewielerwinkel van het jaar 2018

14/12/2017

Onze winkel is genomineerd in de verkiezing ‘Tweewielerwinkel van het jaar 2018. De eerste en tweede stap in de verkiezingsprocedure zijn respectievelijk het uitroepen van winnaars op gemeentelijk niveau en op provinciaal niveau. De genomineerden met de meeste en hoogst scorende publieksstemmen worden uitgeroepen tot winnaars. De 12 provinciewinnaars zullen bezocht en gescreend worden door een vakjury. Deze vakjury bepaalt uiteindelijk welke winkel zich gedurende één jaar ‘Tweewielerwinkel van het jaar 2018’ mag noemen. 

 

Wij zouden het enorm op prijs stellen wanneer wij ook uw stem zouden krijgen. In de verwezenlijking van onze droom, waarin wij de Tweewielerwinkel van het jaar 2018 worden, telt immers elke stem. U kunt uw stem snel een eenvoudig uitbrengen via www.tweewielerwinkelvanhetjaar.nl. Volgt u simpelweg de instructies op uw scherm.

170002624-logo-twwvhj-neutraal-1