• TESTFIETS RESERVEREN KLIK HIER!

    Ebike testen actiebanner

Nieuwe produktcollectie Cube 2019

23/08/2018

Onlangs heeft Cube de gehele nieuwe produktcollectie 2019 gepresenteerd. Bij de mountainbikes komen we o.a de gefacelifte Attention SL, de Reaction en een aantal bijzonder fraaie fully's tegen. In de race collectie zijn de oude vertrouwde Attain serie en de Agree serie weer van de partij. Ook op e-bike gebied weer heel veel fraais. De populaire Kathmandu Hybrid Pro blijft ongewijzigd maar de Kathmandu Hybrid EXC (zie foto) komt er in een volledig nieuw frame design en bovendien met een lage instap.

 

Dat e-mountainbiking meer en meer aan populariteit aan het winnen is bewijst Cube als geen ander. Er is keuze uit een groot aantal bijzonder fraaie modellen.

 

Wij nodigen u vrijblijvend uit in onze winkel waar wij u graag alles vertellen (en laten zien). 

 

www.cube.eu

231350Z_light_zoom